СВИНИНА, запечена З ТРАВАМИ

СВИНИНА, запечена З ТРАВАМИ

Інгредієнти

  • свинина (окіст) – 1 шт. вагою 2,5 кг
  • горіх мускатний мелений – щіпка
  • коріандр (зерна) – 0 , 5 ч.л.
  • перець чорний – 5 горошин
  • сіль – за смаком
  • зіра – 1 ч.л.
  • масло рослинне – для обсмажування
  • базилік свіжий нарізаний – 3 гілочки
  • кінза – 3 гілочки
  • тархун (листя) – 3 гілочки
  • квасоля зелена консервована – 300 г
  • молодий часник – 0,5 головки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Окіст вимити. Зробити збоку глибокий розріз таким чином, щоб м'ясо можна було відкрити, як книгу. Вирізати кістка. Крок 2

СВИНИНА, запечена З ТРАВАМИ

Часник вимити й подрібнити. Коріандр, зіру і чорний перець розтовкти в ступці, додати мускатний горіх. Крок 3

СВИНИНА, запечена З ТРАВАМИ

Базилік, кінзу і тархун вимити. Чи не подрібнюючи, вкласти зелень в м'ясо разом з молодим часником. Присипати 1/3 подрібнених спецій. Крок 4

СВИНИНА, запечена З ТРАВАМИ

Надати м'яса форму окосту. Перев'язати мотузкою. Крок 5

СВИНИНА, запечена З ТРАВАМИ

Розігріти в сковороді 3-4 ст. л. рослинної олії. Обсмажити окіст, по 4 хв. з кожного боку. Крок 6

СВИНИНА, запечена З ТРАВАМИ

Перекласти м'ясо в форму для запікання, присипати сіллю і залишилися спеціями, накрити фольгою. Запікати в розігрітій до 200 ° С духовці 1 ч. Потім зняти фольгу і готувати ще 15 хв. Дати охолонути до кімнатної температури, потім загорнути в плівку і поставити в холодильник. Перед подачею до столу нарізати порційними шматками. Подавати з зеленою квасолею.

0/5 (0 Reviews)