Інгредієнти
- пучок зеленої цибулі – 1 шт.
- цибулина – 1 шт.
- варено-копчений бекон – 200 г
- качан листового салату – 1 шт.
- рослинне масло – 2 ст. л.
- перець за смаком
- зварені круто яйця – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Салат і зелена цибуля вимити, обсушити. Листя салату нарізати тонкою соломкою. Цибулю подрібнити. Яйця нарізати невеликими кубиками. Скласти підготовлені продукти у велику салатницю. Крок 2
Бекон нарізати тонкими смужками. Ріпчасту цибулю очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді рослинне масло, покласти бекон. Обсмажувати протягом 5 хв. Додати цибулю і готувати, помішуючи, ще 6 хв. Крок 3
Додати бекон з цибулею в салатницю, поперчити, швидко перемішати і подати до столу. Солити салат не треба.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!