ЗЕЛЕНИЙ САЛАТ З БЕКОНОМ

ЗЕЛЕНИЙ САЛАТ З БЕКОНОМ

Інгредієнти

  • пучок зеленої цибулі – 1 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • варено-копчений бекон – 200 г
  • качан листового салату – 1 шт.
  • рослинне масло – 2 ст. л.
  • перець за смаком
  • зварені круто яйця – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 зЕЛЕНИЙ САЛАТ З БЕКОНОМ

Салат і зелена цибуля вимити, обсушити. Листя салату нарізати тонкою соломкою. Цибулю подрібнити. Яйця нарізати невеликими кубиками. Скласти підготовлені продукти у велику салатницю. Крок 2

ЗЕЛЕНИЙ САЛАТ З БЕКОНОМ

Бекон нарізати тонкими смужками. Ріпчасту цибулю очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді рослинне масло, покласти бекон. Обсмажувати протягом 5 хв. Додати цибулю і готувати, помішуючи, ще 6 хв. Крок 3

ЗЕЛЕНИЙ САЛАТ З БЕКОНОМ

Додати бекон з цибулею в салатницю, поперчити, швидко перемішати і подати до столу. Солити салат не треба.

0/5 (0 Reviews)