ЗРАЗИ ІЗ яловичини з начинкою З солоних огірків

ЗРАЗИ ІЗ ЯЛОВИЧИНИ з начинкою З солоних огірків

Інгредієнти

  • молоко
  • фарш яловичий – 500 г
  • 3 яйця, зварених круто
  • 1 ч. л. сушеної петрушки
  • 150 г білого хліба
  • яйце – 1 шт
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 3 невеликих солоних огірочка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 С хліба зрізати скоринку, м'якоть наламати на шматки і замочити в молоці. Фарш викласти в миску, додати злегка віджатий хліб, яйце і Приправу до фаршу. Крок 2 Перемішати фарш з хлібом і яйцем до повної однорідності. Потім з силою відбити фарш об стіл, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хв. Крок 3 Приготувати начинку. Яйця порубати ножем. Огірки дрібно нарізати. Лук очистити, подрібнити. Лук обсмажити в невеликій кількості рослинного масла до м'якості, 3 хв. Змішати яйця, огірки і цибуля. Додати сушену петрушку. Крок 4 Підготовлений фарш брати невеликими порціями. Розім'яти в коржик, покласти в центр 1 ст. л. начинки і сформувати котлету. Розігріти в сковороді рослинне масло. Обсмажити зрази по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь, сковороду накрити кришкою і готувати зрази ще 10 хв., Один раз перевернувши.

0/5 (0 Reviews)