Інгредієнти
- 500 г фаршу для котлет
- масло вершкове – 1 ст . л.
- 100 г російського сиру
- 2 ст. л. зелені петрушки
- курка (філе)
- сіль
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Куряче філе вимити, обсушити і нарізати шматочками 1-1,5 см. Зелень вимити, обсушити і дрібно нашаткувати. Сир натерти на крупній тертці. У сковороді розігріти вершкове масло і швидко обсмажити куряче м'ясо протягом 3 хв. Крок 2 Додати в сковороду зелень і сир. Перемішати і відразу ж зняти з вогню. Дати охолонути. Крок 3 На присипану білої паніруванням робочу поверхню столу викласти зліплені з фаршу коржі. Покласти в середину кожної по 1 ст. л. начинки. Руками з'єднати краї коржа і сформувати котлетки. Крок 4 Обсмажувати в розігрітій олії по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!