ХОЛОДНА ЗАКУСКА З ГУСЯ

ХОЛОДНА ЗАКУСКА З ГУСЯ

ХОЛОДНА ЗАКУСКА З ГУСЯ

Інгредієнти

  • сіль
  • фарш свинячий
  • 1 тушка дикого гусака

Покроковий рецепт приготування

З гусака акуратно зняти шкіру, зашити всі отвори від дробу. Зав'язати ниткою отвори на шиї, лапках і крилах. Зрізати з остова все м'ясо і дрібно порубати. Змішати зі свинячим фаршем, посолити, поперчити. Гусячу шкіру начинити отриманим фаршем через розріз на животі, ретельно зашити отвір. Укласти нафаршировану тушку у велику каструлю, залити водою і варити 1 год. Вийняти, остудити. Нарізати на порційні шматки скибочками. Подавати як холодну закуску.

0/5 (0 Reviews)