Інгредієнти
- сіль
- фарш свинячий
- 1 тушка дикого гусака
Покроковий рецепт приготування
З гусака акуратно зняти шкіру, зашити всі отвори від дробу. Зав'язати ниткою отвори на шиї, лапках і крилах. Зрізати з остова все м'ясо і дрібно порубати. Змішати зі свинячим фаршем, посолити, поперчити. Гусячу шкіру начинити отриманим фаршем через розріз на животі, ретельно зашити отвір. Укласти нафаршировану тушку у велику каструлю, залити водою і варити 1 год. Вийняти, остудити. Нарізати на порційні шматки скибочками. Подавати як холодну закуску.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!