ЗАКУСОЧНІ розтягаї З м'ясом

ЗАКУСОЧНІ розтягаї З м'ясом

Інгредієнти

  • 6 склянок пшеничного борошна
  • 2 ст. л. цукру
  • яйця – зварені круто 4 шт
  • 45 г свіжих дріжджів
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">1 яйце для змащування розтягаїв

  • 80 г столового маргарину
  • сіль дрібна морська
  • 750 г м'ясного фаршу
  • на 20 маленьких розтягаїв:
  • 2-3 ст. л. рубаної зелені петрушки
  • 175 г меланжу (суміші білків і жовтків)
  • Для начинки:
  • рослинне масло для змазування дека
  • для тіста:

Покроковий рецепт приготування

із зазначених інгредієнтів і 2 склянок води замісити дріжджове тісто Опарне, розділити на шматочки по 45 г, сформувати з них кульки. Дати расстояться 5 хв. і розкачати з них круглі коржики. На середину кожного коржика покласти фарш, з'єднати краї тіста так, щоб середина пиріжка залишилася відкритою. Укласти на деко, змащене маслом, і після вистоювання змастити яйцем. Випікати маленькі круглі розтягаї при температурі 200 & # 186; С протягом 25-30 хв. до появи золотистої скоринки. Після випічки в отвори в середині розтягаїв покласти рубані круті яйця і посипати зеленню.

0/5 (0 Reviews)