Інгредієнти
- яйце – 1 шт.
- сіль – за смаком
- часник – 1 зубчик
- борошно – 2 ст. л.
- шинка – 150 г
- нарізана петрушка – 1 ст. л.
- голландський сир – 200 г
- свинячий фарш – 800 г
- хліб білий – 2 шматки
- томати в'ялені – 1 ст. л.
- масло рослинне – 3 ст. л.
- цибуля дрібний – 1 шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Хліб розкришити. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. Змішати з фаршем, яйцем, хлібними крихтами, сіллю і перцем. Крок 2
Сир натерти на крупній тертці, шинку і в'ялені томати тонко нарізати. Змішати в мисці сир з томатами, шинкою, чорним перцем і петрушкою. Крок 3
З м'ясної маси сформувати коржі. Покласти в центр кожної начинку, з'єднати краї, надавши зрази форму пиріжків. Обваляти в борошні і обсмажити в розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору, по 4-5 хв. Накрити і готувати на невеликому вогні 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!