Витіюватий річний салат, в якому цікавим чином поєднуються морепродукти, шинка і свіжі овочі з оливками.
Інгредієнти
- яйце – 2 шт.
- скибочки білого хліба без кірки – 2 шт.
- великі помідори – 2 шт.
- петрушка і кріп – по 3 гілочки
- редис – 4 шт.
- скибочки шинки – 2 шт.
- крабове м'ясо – 200 г
- салат-латук – 0,5 качана
- сіль – за смаком
- маслини без кісточок – 4 шт.
- хамса – 4 шт.
- молоко – 2 ст. л.
- морква середнього розміру – 1 шт.
- перець солодкий червоний – 2 шт.
- масло оливкове – 4 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яйця зварити круто, розрізати на половинки і вийняти жовток. З шматочків білого хліба зрізати скоринку, м'якоть розмочити в молоці. Маслини нарізати кружальцями. Кріп і петрушку промити і подрібнити. Крок 2
Змішати в мисці раскрошенную жовток, хлібну м'якоть, зелень і маслини. Вийшла сумішшю наповнити яєчні білки. Крок 3
Помідори вимити, обсушити. Зрізати верхівки і за допомогою ложки вийняти серцевину. Крок 4
Редис вимити, моркву очистити. Морква, редис, шинку і крабове м'ясо подрібнити, скласти в миску, влити 2 ст. л. оливкового масла і перемішати. Якщо потрібно, посолити і поперчити. Начинити цією сумішшю помідори. Крок 5
Салат-латук розібрати на листя, промити і обсушити. Перці вимити, видалити з них серцевину. Нарізати салатні листя і перці вузькими смужками, розкласти на сервировочной тарілці. Зверху помістити помідори і фаршировані половинки яєць. Скропити оливковою олією, посипати чорним перцем. Крок 6
Хамсу розділити на філе. Розкласти зверху на салат.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!