ЛІТНІЙ САЛАТ по-іспанськи

Витіюватий річний салат, в якому цікавим чином поєднуються морепродукти, шинка і свіжі овочі з оливками.

Інгредієнти

  • яйце – 2 шт.
  • скибочки білого хліба без кірки – 2 шт.
  • великі помідори – 2 шт.
  • петрушка і кріп – по 3 гілочки
  • редис – 4 шт.
  • скибочки шинки – 2 шт.
  • крабове м'ясо – 200 г
  • салат-латук – 0,5 качана
  • сіль – за смаком
  • маслини без кісточок – 4 шт.
  • хамса – 4 шт.
  • молоко – 2 ст. л.
  • морква середнього розміру – 1 шт.
  • перець солодкий червоний – 2 шт.
  • масло оливкове – 4 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Яйця зварити круто, розрізати на половинки і вийняти жовток. З шматочків білого хліба зрізати скоринку, м'якоть розмочити в молоці. Маслини нарізати кружальцями. Кріп і петрушку промити і подрібнити. Крок 2

ЛІТНІЙ САЛАТ по-іспанськи

Змішати в мисці раскрошенную жовток, хлібну м'якоть, зелень і маслини. Вийшла сумішшю наповнити яєчні білки. Крок 3

Помідори вимити, обсушити. Зрізати верхівки і за допомогою ложки вийняти серцевину. Крок 4

ЛІТНІЙ САЛАТ по-іспанськи

Редис вимити, моркву очистити. Морква, редис, шинку і крабове м'ясо подрібнити, скласти в миску, влити 2 ст. л. оливкового масла і перемішати. Якщо потрібно, посолити і поперчити. Начинити цією сумішшю помідори. Крок 5

ЛІТНІЙ САЛАТ по-іспанськи

Салат-латук розібрати на листя, промити і обсушити. Перці вимити, видалити з них серцевину. Нарізати салатні листя і перці вузькими смужками, розкласти на сервировочной тарілці. Зверху помістити помідори і фаршировані половинки яєць. Скропити оливковою олією, посипати чорним перцем. Крок 6

ЛІТНІЙ САЛАТ по-іспанськи

Хамсу розділити на філе. Розкласти зверху на салат.

0/5 (0 Reviews)