Інгредієнти:
масло | 240 г |
цукрова пудра | 170 г |
ванільний цукор | 1 ч.л. |
мука | 400 г |
сіль | щіпка |
варення | 3 ст.л |
Домашнє печиво з варенням. Рецепт з фото
Його обожнюють мої дітки-солодкоїжки.)) Гарне і дуже смачне. Варення додає «кислинку». Це пісочне печиво підходить для святкового меню, гарно прикрашає кльош(тацю) з пляцками. Прекрасна альтернатива магазинному печиву.
Як приготувати
Збити м’яке масло з цукровою пудрою і ванільним цукром. Змішати муку з сіллю і додати до масла. Замісити до однорідності. Обгорнути тісто у харчову плівку і охолодити протягом 45 хв. Розкачати на посипаній борошном робочій поверхні до товщини 3-4 мм. Вирізати печиво улюбленої форми. В половині печива вирізати невеликі круглі отвори. Викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати у духовці, розігріті до 170 градусів, близько 12 хвилин, поки не підрум’яниться. Але не пересушити! Охолодити. Варення покласти у каструлю і довести до кипіння. Тістечка без дірок змащувати ще теплим варенням, накривати тістечками з отворами, злегка притиснувши. В готовому перекладеному печиві, додатково заповнити отвори варенням. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!