Горіховий торт з кремом капуччіно

Інгредієнти:

Бісквіт
яйця 8 шт.
цукор 240 г
ванільний цук. 16 г
борошно 200 г
розпушувач 1/2 ч.л.
олія 2 ст.л.
Крем
молоко 700 мл
ванільний пудинг 2 п. по 40г
білий шоколад 100 г
цукор 100 г
горіхове капуччіно 25 г
масло 320 г

Хочу поділитись своїм рецептом горіхового торта з кремом капучино, який я люблю готувати для декорування на святкові події. Торт з горіхами люблять практично всі, тому що він виходить ніжний, легкий, в міру солодкий. Хоча торт простий у приготуванні, але дуже смачний. М”якенькі та пухкі бісквітні коржі з великою кількістю горіхів та ніжний крем зі смаком капучино. Переглядайте відео та готуйте легко та просто!

Як приготувати

Форма д.18 см. Висота торта 14 см, вага 2000 кг

Бісквіт з горіхами. Білки збити в піну, додати цукор та ванільний цукор, знову збити. Має утворитись густа та пишна маса. Додати жовтки  та олію, збити. Додатии борошно, розпушувач та замісити тісто. Вкінці додати подрібнені горіхи  та обережно перемішати. З цієї порції виходить ДВА коржі на форму д.18 см. Тому торт у мене вийшов високий. Я замішувала тісто для кожного коржа окремо. Якщо у Вас є дві форми однакового розміру, тоді готуємо одразу цілу порцію тіста. Влити тісто у застелену форму. Випікати при температурі 180 град 35-40хв. Вийняти з форми, остудити. Загорути в харчову плівку та відправити в холодильник на 2-3 години, щоб бісквіт вистоявся. Так його буде легко розрізати на тоненькі коржі. Бажано не розрізати щойно спечений бісквіт.

Крем з капуччіно. До 500 мл молока додати цукор та білий шоколад. Підігрівати на маленьку вогні, постійно помішуючи. Коли суміш стане гарячою, додати капучіно зі смаком горіха, перемішати, щоб розчинилось. Окремо, у 200 мл молока розчинити 2 ванільних пудинги. У кипляче молоко тоненькою цівкою влити молоко з пудингом. Варити, помішуючи до загустіння. Зняти з вогню, остудити до кімнатної температури. Збити з м”яким маслом.

Бісквіти розділити на коржі, товжиною 1,5 см. Змастити кремом. Залишити пропитатись в холодильнику на 4 години. Зверху горіховий торт прикрасити за бажанням.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)