Інгредієнти:
Рецепт пляцка “Вишневий аромат” дістався мені від мами. Він не дорогий, гарний, смачний і високий.
Світле тісто:
3 яйця, 1 скл. цукру 150 гр. маргарини, 1/5 л. сметани, 2 повні скл. муки, 1 ст.л. амоняку
Темне тісто:
3 яйця, 1 скл. цукру, 150 гр. маргарини, 0,5 скл. муки, 2 ст.л. какао, 1 ч.л. соди погашена оцтом
На низ форми викладати ложкою біле тісто, зверху – темне. Пекти 2 паляниці.
Маса:
300 гр. масла, 1 скл. пудри, вишні у власному соку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!