Пляцок “Вишневий аромат”

Інгредієнти:

Рецепт пляцка “Вишневий аромат” дістався мені від мами. Він не дорогий, гарний, смачний і високий. 

Світле тісто:

3 яйця, 1 скл. цукру 150 гр. маргарини, 1/5 л. сметани, 2 повні скл. муки, 1 ст.л. амоняку

Темне тісто:

3 яйця, 1 скл. цукру, 150 гр. маргарини, 0,5 скл. муки, 2 ст.л. какао, 1 ч.л. соди погашена оцтом

На низ форми викладати ложкою  біле тісто, зверху – темне. Пекти 2 паляниці.

 

Маса:

300 гр. масла, 1 скл. пудри, вишні у власному соку. 

0/5 (0 Reviews)