Інгредієнти:
Корж з сухофруктами | |
---|---|
маргарин | 250 г |
цукор | 1 скл |
яйця | 5 шт. |
мука | 1 скл. |
порошок до печива | 1 уп. |
чорнослив | 50 г |
курага | 50 г |
горіхи | 0,5 скл. |
ізюм | 100 г |
Коричневе тісто | |
мука | 0,5 скл |
какао | 3 ст.л. |
порошок до печива | 1 ч.л. |
цукор | 1 скл. |
кефір | 1 скл. |
яйця | 1 шт |
сода | 0,5 ч.л. |
порошок до печива | 1 ч.л. |
олія | 100 г |
Крем | |
молоко | 0,75 л |
пудинг шоколадний | 2 уп. |
масло | 300 г |
цукор | 1 скл |
какао | 1 ст.л. |
коньяк | 1 ст.л. |
Дуже люблю такі рецепти пляцків! Пухкі і м”якенькі коржі, горіхи, курага, ізюм…смачний шоколадний крем…Цей пляцок з сухофруктами дуже смачний! Хоч тут лише два коржі, але пляцок високий та гарний. І фото та відео пляцка це підтверджує. Пекти такий зовсім не складно. Я вважаю, що це досить простий рецепт пляцка. Мені він дуже сподобався. Всім раджу спробувати спекти пляцок з сухофруктами на Різдво чи інші свята. Вашим гостям обов”язково він сподобається (мої були в захваті)!
Як приготувати
Корж з сухофруктами. Маргарин збити з цукром, по одному додати яйця, збивати до утворення пишної однорідної маси. Додати муку + порошок до печива, перемішати на низьких обертах міксера. Додати подрібнені горіхи, чорнослив, курагу та ізюм. Перемішати. Випікати при температурі 200 град 50 хв.
Корж з какао. Змішати всі сухі інгредієнти. додати яйце, кефір, олію та замісити тісто. Випікати при темп. 200 град. 40 хв.
Крем. з 0,75 л молока зварити пудинг. Охолодити та збити з м”яким маслом, додати какао і коньяк, збити.
Збираємо пляцок: корж з сухофруктами – 2/3 крему – корж з какао – 1/3 крему.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!