Інгредієнти:
| На 10 банок 0,5 л | |
|---|---|
| цвітна капуста | 2 кг |
| гриби (печериці) | 2 кг |
| болгарський перець | 2 кг |
| часник | |
| лавровий лист | |
| кріп | |
| селера | |
| Маринад | |
| вода | 500 г |
| олія | 1 скл. |
| оцет | 1 скл. |
| цукор | 1 скл. |
| сіль | 4 ст.л. |
У нашому жіночому колективі цього року великою популярністю користуєтья новий рецепт салату на зиму. От і я, піддавшись загальному впливу)))) поспішила закрутити собі салат з цвітної капусти, грибів та перцю. Цей рецепт салату на зиму мені сподобався – нічого зайвого та дійсно смачно. Цвітна капуста для закруток – саме те, що треба. Печериці вносять свою ” ізюминку”. В результаті, овочі виходять не розварені, салат має надзвичайний аромат, завдяки листю селери та часнику. Якщо хочете закрутити щось нове та оригінальне, обов”язково спробуєте цей смачний салат на зиму з цвітної капусти та грибів. Це цікава коннсервація!
Як приготувати
У великій каструлі( не менше 10 л) закип”ятити воду, оцет, олію, цукор, сіль. Печериці почистити, перець порізати “соломкою, цвітну капусту поділити на суцвіття (не дуже дрібні, щоб не розварились). В киплячий маринад додати спочатку шампіньйони. Варити 10 хв. Потім додати цвітну капусту, варити ще 10 хв, перемішати декілька разів. Додати перець, кип”яти ще 10 хв.
На дно банки 0,5 л покласти гілочку кропу, гілочку зелені селери, 1 зубчик часника, 1 лавровий листок. Гарячий салат набирати у банки, стерилізувати 20 хв. Закрутити, закутати на 1 добу.
З цієї порції у мене вийшло 10 банок по 0,5 л
Смачного!


























Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!