Салат з фасолі і пекінської капусти

Інгредієнти:

пекінська капуста 100 г
фасоля консервована червона 1 б
виноград зелений 250 г
цибуля 1 шт
оцет 3 ст.л
гірчиця французька в зернах 3 ст.л.
олія 5 ст.л
кунжут смажений 1 ст.л

Салат з фасолі і пекінської капусти. Рецепт з фото

Дуже смачний і оригінальний салат. До його складу ходять консервована червона фасоля, пекінська капуста, сир і виноград. «Ізюминку» в рецепт вносить соус з зернами гірчиці. Незвичне поєднання, але дуже вдале та вишукане. Скуштувала його недавно в подруги на День Народженні. Потім і собі зробила. Гостям дуже сподобалось. Не жирний, легкий, соковий і ароматний. Спробуйте і Ви цей смачний рецепт салату з фасолі і пекінської капусти.

Як приготувати 

Пекінску капусту тоненько порізати. Сир порізати кубиками, винорад – половинками, цибулю – півкільцями. Все змішати. Додати фасолю разом з маринадом з банки.

Соус: олію, оцет, французьку гірчицю збити вінчиком. 

Заправити салат, посипати смаженим кунжутом.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)