Інгредієнти:
| Для млинців(5-6 шт.) | |
|---|---|
| яйця | 6 шт. |
| вода | 100 мл |
| борошно | 150 г |
| сіль | щіпка |
| олія | 10 мл |
| Начинка для млинців | |
| буряк | 200 г |
| часник | 2-3 з. |
| горіхи | 30 г |
| майонез | 50 г |
| Для салату | |
| копчене куряче стегно | 200 г |
| відварені яйця | 3 шт. |
| чорнослив | 80 г |
| твердий сир | 100 г |
| відварена морква | 100 г |
| майонез | 180 г |
| Для прикрашання | |
| листя салату | 100 г |
| зелень петрушки | 100 г |
| зубочистки | |
У мене сьогодні розкішний рецепт салату на святковий стіл! Це слат з трояндами з млинців. Чесно кажучи, я зробила цей салат – і сама замилувалась ним.)))Який же гарний та яскравий вийшов простий та звичний салат з куркою! Млинці насправді схожі на троянди!!!))) Наскільки тут все геніально та просто! І, крім того, дуже смачно. Ці млинці-троянди з ароматом часника)) чудово смакують до копченої курки з ніжним сирно-яєчним шаром, а чорнослив вносить приємну кислинку та відтіняє. Дуже рекомендую приготувати салат “Троянди” на святковий стіл.
Як приготувати
Яєчні млинці. Яйця збити з водою та щіпкою солі, додати муку та замісити рідке тісто. Насмажити тоненьких млинців 5-6 шт.
Начинка для млинців. Буряк потерти на дрібній терці, заправити часником, горішками, майонезом. Змастити млинці начинкою та щільно згорнути.
Салат з копченою куркою. На плоску велику тарілку викласти шматочки копченої курки, полити майонезом. Далі викласти потерті яйця. Кожен шар салату змащуємо майонезом. Наступний шар – шматочки чорносливу – майонез – тертий сир – майонез – варена морква, потерта на грубій терці. Зверху салат змастити майонезом, та розрівняти ложкою.
Прикрашаємо салат. Млинці нарізаємо на шматочки, довжиною 3-4 см. Пальцем витискаємо знизу кожен шматочок, формуючи троянду. У відео рецепті салату це добре показано. Викладаємо наші троянди на верх салату, фіксуємо зубочистками. Залишаємо салат настоятись на кілька годин, бажано на ніч. Тоді млинці добре пропитаються соком з буряка та стануть яскраво-рожевого кольору.
У листя салату відрізаємо серединки та викладаємо його збоку троянд. Проміжки між млинцями заповнюємо пеетрушкою.
Салат “Троянди” готовий! Дуже доречний для 8 березня!
Смачного! Чекаю на Ваші враження в коментарях!


























Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!