Інгредієнти:
|
для млинців |
|
|
печінка |
300 г. |
|
молоко |
0,5 л |
|
яйця |
1шт |
|
мука |
1скл |
|
олія |
2 ст.л |
|
сіль, перець |
За смаком |
|
для начинки |
|
|
картопля |
3 шт |
|
морква |
3 шт. |
|
яйця |
3 шт |
|
майонез |
200 г |
|
часник |
3 зуб. |
|
сир |
для прикрашання |
|
гриби мариновані |
для прикрашання |
|
зелень |
для прикрашання |
Салат з печінки «Пеньок» рецепт з фото
Смачний і оригінальний салат з печінки. Робила його на День Народження. Гості високо оцінили цю страву. Він дійсно нагадує пеньок і ззовні, і в середині. Ось покроковий рецепт з фото салату «Пеньок». Така цікава страва обов’язково прикрасить Ваш святковий стіл!
Як приготувати
Печінку перемолоти, додати молоко, яйце, олію, сіль, перець, муку і замісити тісто, як на млинці. Посмажити печінкові млинці.
Робимо 3 начинки.
Відварену картоплю очистити. Потерти на дрібній терці, додати майонез, часник, посолити, перемішати. Так само приготувати начинку з моркви і з яєць.
Печінкові млинці розрізати навпіл. Поскладати в полоску, притуляючи один до одного, як на фото. Намастити начинкою з картоплі, тоді продовжити намащувати начинкою з моркви, потім начинкою з яєць(див. фото). Скрутити в рулет, закріплюючи зубочистками. Поставити вертикально. Зробити з шматочків печінкових млинців «коріння», прикріпити до «пенька». Змастити майонезом. Прикрасити зеленню, зверху – потертим сиром і маринованими грибами(прикріпити на зубочистки). Ось салат і готовий. Смачного!


























Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!