Салат з печінки «Пеньок»

Інгредієнти:

для млинців

печінка

300 г.

молоко

0,5 л

яйця

1шт

мука

1скл

олія

2 ст.л

сіль, перець

За смаком

для начинки

картопля

3 шт

морква

3 шт.

яйця

3 шт

майонез

200 г

часник

3 зуб.

сир

для прикрашання

гриби мариновані

для прикрашання

зелень

для прикрашання

Салат з печінки «Пеньок» рецепт з фото

Смачний і оригінальний салат з печінки. Робила його на День Народження. Гості високо оцінили цю страву. Він дійсно нагадує пеньок і ззовні, і в середині. Ось покроковий рецепт з фото салату «Пеньок». Така цікава страва обов’язково прикрасить Ваш святковий стіл!

Як приготувати

Печінку перемолоти, додати молоко, яйце, олію, сіль, перець, муку і замісити тісто, як на млинці. Посмажити печінкові млинці.

Робимо 3 начинки.

Відварену картоплю очистити. Потерти на дрібній терці, додати майонез, часник, посолити, перемішати. Так само приготувати начинку з моркви і з яєць.

Печінкові млинці розрізати навпіл. Поскладати в полоску, притуляючи один до одного, як на фото. Намастити начинкою з картоплі, тоді продовжити намащувати начинкою з моркви, потім начинкою з яєць(див. фото). Скрутити в рулет, закріплюючи зубочистками. Поставити вертикально. Зробити з шматочків печінкових млинців «коріння», прикріпити до «пенька». Змастити майонезом. Прикрасити зеленню, зверху – потертим сиром   і маринованими грибами(прикріпити на зубочистки). Ось салат і готовий. Смачного!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0/5 (0 Reviews)