Смачний сирник на бісквіті

Інгредієнти:

Сирний шар
творог 1,5 кг
яйця 3 шт.
цукор 1,5 скл.
апельсинова цедра з 1 шт
манка 3 ст.л.
ванільний пудинг 1 уп.
ваніль 1 п.
Бсквіт з маком
яйця 8 шт.
цукор 2 скл.
мука 2,5 скл
амоній харчовий 2 ч.л.
молоко 1 ст.л.
мак сухий 4 ст.л.
вода 20 ст.л.

Дуже смачний пляцок сирник. М’якенький та пухкий. Сирний апельсиновий шар чудово поєднується з маковим бісквітом. Пляцок виходить великий. На створення цього рецепту сирника з маком мене надихнули фото львівських пляцків в соцмережах. Захотілось чогось новенького і смачненького))) От і вирішила поекспериментувати, поєднавши апельсиновий сирник і бісквіт з маком.

Як приготувати

В чашу комбайна(блендера) помістити творог, яйця, цукор. Все добре збити. Додати манну крупу, пудинг(порошок), цедру з 1 апельсина, ваніль. Ретльно перемішати. Викласти у форму, застелену пергаментом.

Бісквіт з маком. Відідлити жовтки від білків.Білки збити до піни,поступово додаючи цукор. До жовтків додати воду, збити до однорідності. З’єднати зі збитими білками. Збити на низьких обертах міксера. Додати харчовий амоній, розчинений у 1 ст.л. молока чи сметани. Всипати муку, перемішати. Вкінці додати сухий мак, перемішати. 

Обережно викласти тісто з маком на сирну масу. Випікати у розігрітій духовці при 180 град 1 год 10 хв. Охолодити у формі. Вийняти. Полити шоколадною помадкою. (рецепт тут)

Пляцок готовий! Смачного!

0/5 (0 Reviews)