Торт – лялька Барбі

Інгредієнти:

Для прикрашання
харчові барвники
мастіка з маршмеллоу
їстівні намистинки
лялька Барбі
желейні цукерки

Торти з лялькою Барбі роблять вже давно. Але вони і до сьогодні залишаються популярними. Маленьким принцесам дуже подобаються такі торти з мастікою. Торт з  лялькою –  завжди влучання “в десятку”. Він виглядає шикарно, а лялькою потім можна ще й погратись. Крім того, торт з лялькою Барбі досить легко зробити. Ось майстер-клас з фото як приготувати торт Барбі-принцесу.

 

 

 

 

 

 

 

Як приготувати

Отже, насправді все дуже просто. Для початку, потрібно спекти два високих бісквіти. Я спекла 2 бісквіти з киселем в мультиварці. Рецепт тут. Приготувала 2 креми. Шоколадний та йогрутовий. 

Рецепт йогуртового крему:

800 г йогурту, 3 п. загущувача до сметани, 0,5 скл. цукру. Все збити до загустіння.

Шоколадний крем:

800 г сметани, 3 ст.л. цукру, 400 г шоколаду. Все нагріти на маленькому вогні, постійно помішуючи, до гарячого. Але не дайте скипіти. Остудити, перемішати. Крем готовий.

Кожен бісквіт я розділила на 3 частини. Та вирізала по центру бісквта круг невеликого розміру, щоб потім у торт можна було помістити ляльку. Переклала по черзі, чергуючи різні бісквіти та різні креми. Вийшов високий торт, який я зафіксувала великими шпажками та залишила у холодильнику на ніч. Коли торт застиг, шпажки я вийняла та обрізала верхню частину торта, формуючи низ сукні для Барбі. Помітисла ляльку у торт. Далі обмастила весь торт розм”якшеним маслом, щоб вирівняти поверхню під мастіку. 

Тоді я зробила мастіку. Спочатку покрила мастікою низ сукні для Барбі, формуючи зверху складки. Зробила відтиски на мастіці та виклала ще один шар сукні та корсет. Також зробила корону та підвіску. Потім змішала червоний та оранжевий порошкові барвники. Розвела їх у невеликій кількості води.  Та пензликом розфарбувала низ сукні. З желейних цукерок вирізала “камінці” та прикріпила їх до сукні. Так само прикріпила їстівні намистинки.

Торт з лялькою готовий.

0/5 (0 Reviews)