Ресторан «SteakeHouse» – місце для ідеального відпочинку!

Полюбляєте хороший сервіс та смачні страви з м’яса? Зверніть увагу на вишуканий ресторан SteakeHouse, який знаходиться в самому серці Львова. В цей заклад закохалися не лише корінні жителі міста Лева, а й гості з інших міст України та навіть інших країн.

Тут Ви зможете насолодитися витонченим смаком справжніх мармурових стейків, які готуються на мангалі з відкритим вогнем – це забезпечує найкращий спосіб приготування.

Обираючи Ресторан SteakeHouse На мангал, Ви отримуєте:

  • Швидкий та якісний сервіс обслуговування – ніхто з відвідувачів не залишиться без уваги.
  • Вишукані та неперевершені страви із мармурового м’яса, – це пропагує культуру правильних стейків та їх ідеальної dry aged витримки. Кожен стейк впродовж 28-ми днів витримується у камерах сухої витримки, а тоді вже безпосередньо готується на відкритому мангалі всередині закладу.
  • Спільноту різних світових культур, що зустрічаються за єдиним столом, аби познайомитися за келихом червоного/білого вина та істинними мармуровими стейками.
  • Консультацію, адже кожен кваліфікований робітник закладу добре розуміється на м’ясі та знає, як правильно обрати вино до кожної окремої страви.
  •  Лояльні ціни, які можуть бути змінені, в залежності від Вашого замовлення.
  • Гарний та незабутній відпочинок в затишному ресторані з чудовою атмосферою.

Весь персонал досвідчений та володіє іноземною мовою, тому заклад постійно зустрічає іноземних гостей. Зручне місцезнаходження ресторану дозволяє швидко до нього добратися з будь-якої точки міста.

Доставка SteakeHouse – швидко та доступно!

У Вас з якихось причин, не виходить поїхати до ресторану, але Ви дуже хочете поласувати смачними мармуровими стейками? Не впадайте у відчай! Ви завжди можете  замовити шашлик Львів (https://namangalsteakhouse.ua/product-category/stravy-na-manhali/) та  інші страви із м’яса. Ресторан має власну службу доставки по місту Львів. Завдяки спеціальному обладнанню, всі страви доїдуть до клієнта ще гарячими.

Нещодавно ресторан Стейк Хаус запустив свій власний сайт – це дозволяє ретельно подивитися меню та дізнатися як готують Ваше замовлення. Графік роботи можете подивитися на сайті, також там знайдете іншу корисну інформацію.

Якщо у Вас з’явились додаткові запитання – звертайтесь за допомогою до співробітників закладу. Вони з радістю нададуть Вам більш детальну інформацію

Відпочивайте з комфортом, а львівський ресторан SteakeHouse (https://namangalsteakhouse.ua/), неодмінно в цьому допоможе! Смачного!

0/5 (0 Reviews)