Інгредієнти
- 450 г тофу
- 20 г кореня імбиру
- часник – 3 зубчики
- перець мелений
- морква – 1 шт
- 3-4 пера зеленої цибулі
- 100 г пісного яловичого або курячого фаршу
- Для прикраси:
- 0,5 перцю чилі, очищеного від насіння
- масло рослинне – 1 ст.л.
- 1 ч. л. борошна, розведеного в 3 ч. л. води
- 1 ч. л. цукру
- по 1 ч. л. світлого і темного соєвого соусу
- 1 невеликий свіжий огірок
Покроковий рецепт приготування
Тофу нарізати кубиками по 2 см. Часник і імбир очистити, імбир нарізати шматочками, часник дрібно порубати. Масло розігріти в сковороді і злегка обсмажити шматочки імбиру, потім часник, поки він не підрум'яниться. Викласти в сковороду фарш, світлий і темний соєвий соус, цукор, перець і готувати, помішуючи, 5-7 хв. Додати борошно, розведене в 3 ч. Л. води, і готувати ще 2 хв. Зняти з вогню і залити соусом шматочки тофу. Огірок, моркву, зелену цибулю і чилі дрібно порубати, перемішати. Посипати тофу сумішшю свіжих овочів і подавати як самостійне блюдо або з відвареним рисом. Господині на заміткуУніверсальна приправа з овочів «VEGETA»
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2 021/04/10-minutnyj-tofu-34a4f23.jpg" alt = "10-хвилинний ТОФУ" />
VEGETA – це абсолютний авторитет на ринку приправ з овочів і ароматних трав. Вона, безперечно, належить до продуктів must have.
Сьогодні, майже 50 років після відкриття чудової формули VEGETA , вона як і раніше популярна і любима. Її таємниця полягає в тому, що вона не домінує над природним ароматом страви, а просто робить його більш повним і виразним.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!