СОУС БЕШАМЕЛЬ з м'ясним фаршем До ПАСТЕ (НАПРИКЛАД, лазіння і Каннеллоні)
14.04.2021
Last Updated:22.11.2022
Інгредієнти < ul>
борошно – 2 ст. л.
молоко – 300 мл
цибуля ріпчаста дрібний – чверть голівки
масло вершкове – 30 г
сіль
подрібнений корінь петрушки і селери
50-70 г м'ясного фаршу (краще суміші свинячого і яловичого)
Покроковий рецепт приготування
Приготувати класичний Соус бешамель без додавання прянощів. У невеликій ємності з'єднати молоко і чверть головки ріпчастої цибулі. Варити на слабкому вогні протягом 15 хвилин. Лук видалити. В окремому посуді розтопити 30 г вершкового масла, всипати борошно. Обсмажувати на середньому вогні, помішуючи, 3-4 хв., До легкого золотистого відтінку. Зняти з вогню, остудити. Поступово ввести в борошно молоко, постійно перемішуючи. Поставити соус на слабкий вогонь, довести до кипіння, збиваючи. Готувати 8-10 хв., Часто помішуючи і знімаючи плівку, але до кипіння не доводити. Соус повинен придбати консистенцію густого супу-крему. Процідити через сито. Приправити сіллю і перцем. Окремо спасерувати в оливковій олії подрібнений корінь петрушки і селери, м'ясний фарш. З'єднати з основою і проварити 10-12 хв. Приправити сіллю і перцем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!