М'ясний Рулет СО ШПИНАТОМ

М'ясний Рулет СО ШПИНАТОМ

М'ясний Рулет СО ШПИНАТОМ

Інгредієнти

  • яйце – 5 шт.
  • молоко – 3 ст. л.
  • сухарі панірувальні
  • 100 г соусу песто
  • 300 г замороженого шпинату
  • сіль
  • 600 г яловичого фаршу
  • 200 г телячого фаршу

Покроковий рецепт приготування

Шпинат викласти в сковороду з розігрітим рослинним маслом, готувати, поки не випарується вся рідина. Яйця зварити круто, охолодити, очистити і крупно порубати. Змішати обидва види фаршу, песто, молоко і панірувальні сухарі, але сильно не вимішувати. Викласти в змащену маслом довгасту форму для кексу шарами: половина фаршу, шпинат, яйця і залишився фарш. Поставити форму, не накриваючи, в духовку, розігріту до 180 & # 186; С, і випікати 45 хв. Вийняти форму з духовки, накрити фольгою, дати постояти 15 хв. Злити зайву рідину, викласти рулет на блюдо і нарізати скибочками.

0/5 (0 Reviews)