В кухні & quot; текс-мекс & quot; це блюдо готується з червоною квасолею, а в Мексиці чилі кон карне готується просто з яловичини і перцю чилі.
Інгредієнти
- часник – 3 зубчики
- перець солодкий – 1 шт
- 0,5 склянки білого сухого вина
- сметана
- 1 ч. л. кумина
- 1 ч. л. меленого чилі
- 1 ч. Л. мелених насіння коріандру
- 250 г консервованих очищених томатів у власному соку
- кінза
- масло рослинне – 3 ст.л.
- фарш яловичий – 500 г
- 1 ст. л. вустерського соусу
- цибуля ріпчаста
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Часник і 1 цибулину очистити, подрібнити. Солодкий перець очистити від насіння і плодоніжки, нарізати кубиками. У сковороді розігріти 1 ст. л. масла, додати підготовлений лук і часник, обсмажити 2 хв., додати солодкий перець і готувати ще 2 хв. Зняти з вогню. У великій сковороді розігріти 2 ст. л. масла, додати фарш, обсмажити до зміни кольору. Додати сіль, кумін, чилі, коріандр і обсмажені овочі, влити біле вино і готувати 7 хв., Потім перекласти в каструлю. Додати томати разом з соком і вустерский соус. Перемішати і варити на невеликому вогні 10 хв. Частину, що залишилася цибулину очистити, нарізати кільцями, обдати окропом. Кінзу подрібнити, додати перед подачею на стіл. Окремо подати сметану і нарізану цибулю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!