Чилі кон карне по-мексиканськи

В кухні & quot; текс-мекс & quot; це блюдо готується з червоною квасолею, а в Мексиці чилі кон карне готується просто з яловичини і перцю чилі.

Інгредієнти

  • часник – 3 зубчики
  • перець солодкий – 1 шт
  • 0,5 склянки білого сухого вина
  • сметана
  • 1 ч. л. кумина
  • 1 ч. л. меленого чилі
  • 1 ч. Л. мелених насіння коріандру
  • 250 г консервованих очищених томатів у власному соку
  • кінза
  • масло рослинне – 3 ст.л.
  • фарш яловичий – 500 г
  • 1 ст. л. вустерського соусу
  • цибуля ріпчаста
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Часник і 1 цибулину очистити, подрібнити. Солодкий перець очистити від насіння і плодоніжки, нарізати кубиками. У сковороді розігріти 1 ст. л. масла, додати підготовлений лук і часник, обсмажити 2 хв., додати солодкий перець і готувати ще 2 хв. Зняти з вогню. У великій сковороді розігріти 2 ст. л. масла, додати фарш, обсмажити до зміни кольору. Додати сіль, кумін, чилі, коріандр і обсмажені овочі, влити біле вино і готувати 7 хв., Потім перекласти в каструлю. Додати томати разом з соком і вустерский соус. Перемішати і варити на невеликому вогні 10 хв. Частину, що залишилася цибулину очистити, нарізати кільцями, обдати окропом. Кінзу подрібнити, додати перед подачею на стіл. Окремо подати сметану і нарізану цибулю.

0/5 (0 Reviews)