Фетуччіне – паста у вигляді довгих, плоских стрічок. Особливо хороша вона з легкими соусами – томатними або вершковими.
Інгредієнти
- 100 г грибів
- 1 -2 ст. л. оливкового масла
- 0,5 склянки білого сухого вина
- сіль
- 400 г пасти Феттучіні
- 200 г зеленого горошку (свіжого або замороженого)
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 100 г телячого фаршу
- масло вершкове – 60 г
- часник – 2 зубчики
- 60 г пармезану
Покроковий рецепт приготування
Лук і часник очистити, подрібнити. Гриби дрібно порізати. У сковороді розтопити 50 г вершкового масла, додати оливкове, обсмажити цибулю і часник до прозорості. Додати фарш і гриби, обсмажити, помішуючи, все разом ще 5-7 хв. Додати зелений горошок, влити вино і продовжувати готувати, помішуючи, поки майже вся рідина не випарується. Посолити і поперчити за смаком
Пасту відварити до готовності у великій кількості киплячої підсоленої води, відкинути на друшляк. Готову теплу пасту заправити вершковим маслом, перемішати з соусом і подавати, посипавши тертим пармезаном.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!