ТЕФТЕЛІ З КУКУРУДЗОЮ

ТЕФТЕЛІ З КУКУРУДЗОЮ

ТЕФТЕЛІ З КУКУРУДЗОЮ

Інгредієнти

  • 6 ст. л. кукурудзяної крупи
  • 400 г м'ясного фаршу
  • часник – 1 зубчик
  • 1 ст. л. суміші сушених пряних трав
  • цибуля ріпчаста великий
  • 100 г вершків жирністю 35%
  • 1 ст. л. рубаної зелені петрушки
  • яйце – 1 шт
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крупу промити, воду злити. Налити в широку каструлю 2,5 склянки води (або м'ясного бульйону), покласти 4 ст. л. крупи, посолити і варити 5 хв. на помірному вогні, час від часу помішуючи. Цибулю і часник очистити, дрібно порубати. Фарш перемішати з залишилася крупою, цибулею, часником і пряними травами. Вбити яйце, посолити, поперчити і ще раз все добре перемішати. Зліпити з фаршу 20 фрикадельок. Покласти їх в каструлю з вариться крупою. Тушкувати під кришкою на тихому вогні 25 хв. Влити вершки, дати знову закипіти і зняти з вогню. Подавати, посипавши рубаною зеленню петрушки. Господині на замітку

Рада від «Петелінкі»

  • Як виглядає правильна упаковка?

  • Правильна упаковка дозволяє розглянути продукт і не має пошкоджень.
  • < br />
  • На етикетці присутні дата вироблення і термін придатності, умови зберігання, інформація про відповідність нормативним документам, державний знак відповідності, назва птахофабрики, місце виробництва і назва бренду.
  • Віддавайте перевагу птиці в фабричній брендованої упаковці з фірмовою етикеткою виробника, на яку нанесений термін придатності. Це серйозна гарантія якості та безпеки продукту.

ТЕФТЕЛІ З КУКУРУДЗОЮ

Петелінка розповість, як перевірити свіжість курячого м'яса.

0/5 (0 Reviews)