Інгредієнти
- 6 ст. л. кукурудзяної крупи
- 400 г м'ясного фаршу
- часник – 1 зубчик
- 1 ст. л. суміші сушених пряних трав
- цибуля ріпчаста великий
- 100 г вершків жирністю 35%
- 1 ст. л. рубаної зелені петрушки
- яйце – 1 шт
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крупу промити, воду злити. Налити в широку каструлю 2,5 склянки води (або м'ясного бульйону), покласти 4 ст. л. крупи, посолити і варити 5 хв. на помірному вогні, час від часу помішуючи. Цибулю і часник очистити, дрібно порубати. Фарш перемішати з залишилася крупою, цибулею, часником і пряними травами. Вбити яйце, посолити, поперчити і ще раз все добре перемішати. Зліпити з фаршу 20 фрикадельок. Покласти їх в каструлю з вариться крупою. Тушкувати під кришкою на тихому вогні 25 хв. Влити вершки, дати знову закипіти і зняти з вогню. Подавати, посипавши рубаною зеленню петрушки. Господині на замітку
Рада від «Петелінкі»
- Як виглядає правильна упаковка?
- Правильна упаковка дозволяє розглянути продукт і не має пошкоджень. < br />
- На етикетці присутні дата вироблення і термін придатності, умови зберігання, інформація про відповідність нормативним документам, державний знак відповідності, назва птахофабрики, місце виробництва і назва бренду.
- Віддавайте перевагу птиці в фабричній брендованої упаковці з фірмовою етикеткою виробника, на яку нанесений термін придатності. Це серйозна гарантія якості та безпеки продукту.
Петелінка розповість, як перевірити свіжість курячого м'яса.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!