Інгредієнти
Для начинки:
- зубчик часнику – 1 шт.
- цибулина – 1 шт.
- вершкове масло – 1 ст. л.
- баранячий фарш – 150 г
- соус сацебелі – 2 ст. л.
- пучок кінзи
Для тіста:
- борошно – 225 г
- рослинне масло – 1 ст. л.
- щіпка солі
- рослинне масло для змазування
- тепла вода – 90 мл
- сухі дріжджі – 0,5 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Просіяти борошно з сіллю, додати дріжджі, воду і масло. Замісити тісто. Викласти його на робочу поверхню і вимішувати не менше 10 хв. Покласти в змащену маслом миску, накрити плівкою і залишити в теплому місці на 1 ч. Крок 2
Лук і часник очистити, подрібнити. Кінзу вимити, обсушити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти масло, обсмажити в ньому лук і часник, 4 хв. Додати фарш і кінзу. Готувати, розминаючи фарш виделкою, 5 хв. Крок 3
Додати соус сацебелі, перемішати. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати 10 хв. Крок 4
Що піднялося тісто обмять, вийняти з миски і кілька разів вдарити ним по столу. Розділити тісто на 12 частин. Розкачати кожну частину в дуже тонку круглу корж. Викласти на деко, накрити рушником і залишити на 10 хв. Крок 5
Розігріти духовку до 200 ° С. Покласти в центр кожного коржика по 1 ст. л. начинки і розмазати її по поверхні. Поставити в духовку на 10 хв. Вийняти з духовки і накрити рушником. Крок 6
Дати трохи охолонути, потім скласти коржі вдвічі. Подавати з соусом сацебелі і зеленню .
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!