Аджарської коржі з бараниною

Аджарської коржі з бараниною

Інгредієнти

Для начинки:

  • зубчик часнику – 1 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • вершкове масло – 1 ст. л.
  • баранячий фарш – 150 г
  • соус сацебелі – 2 ст. л.
  • пучок кінзи

Для тіста:

  • борошно – 225 г
  • рослинне масло – 1 ст. л.
  • щіпка солі
  • рослинне масло для змазування
  • тепла вода – 90 мл
  • сухі дріжджі – 0,5 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Просіяти борошно з сіллю, додати дріжджі, воду і масло. Замісити тісто. Викласти його на робочу поверхню і вимішувати не менше 10 хв. Покласти в змащену маслом миску, накрити плівкою і залишити в теплому місці на 1 ч. Крок 2

Аджарської коржі з бараниною

Лук і часник очистити, подрібнити. Кінзу вимити, обсушити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти масло, обсмажити в ньому лук і часник, 4 хв. Додати фарш і кінзу. Готувати, розминаючи фарш виделкою, 5 хв. Крок 3

Аджарської коржі з бараниною

Додати соус сацебелі, перемішати. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати 10 хв. Крок 4

Аджарської коржі з бараниною

Що піднялося тісто обмять, вийняти з миски і кілька разів вдарити ним по столу. Розділити тісто на 12 частин. Розкачати кожну частину в дуже тонку круглу корж. Викласти на деко, накрити рушником і залишити на 10 хв. Крок 5

Аджарської коржі з бараниною

Розігріти духовку до 200 ° С. Покласти в центр кожного коржика по 1 ст. л. начинки і розмазати її по поверхні. Поставити в духовку на 10 хв. Вийняти з духовки і накрити рушником. Крок 6

Аджарської коржі з бараниною

Дати трохи охолонути, потім скласти коржі вдвічі. Подавати з соусом сацебелі і зеленню .

0/5 (0 Reviews)