Інгредієнти
- вода – 1,25 л
- кисла капуста – 400 г
- варено-копчена ковбаса – 300 г
- борошно – 1 ст. л.
- корінь селери – 100 г
- морква – 1 шт.
- картопля – 6 шт.
- свинина – 200 г
- вершкове масло – 1 ст. л.
- корінь петрушки – 1 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шпик – 50 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Капусту віджати і нарізати короткими смужками. Покласти свинину, шпик, ковбасу і кислу капусту у велику каструлю, влити 1 л окропу, довести до кипіння, зняти піну, після чого варити на середньому вогні 30 хв. Картопля, морква, петрушку і селеру очистити і нарізати кубиками. Додати в каструлю з супом і варити ще 20 хв. При необхідності долити трохи окропу. Крок 2
Акуратно дістати з супу свинину, шпик і ковбасу. Нарізати шматочками і розкласти по підігрітим порційних тарілках або горшочкам. На сковороді розтопити вершкове масло, всипати борошно і смажити, помішуючи, 2 хв. Заправити суп підсмаженим борошном і прокип'ятити, 2 хв. Розлити по тарілках.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!