АЙНТОПФ з кислої капусти

АЙНТОПФ з кислої капусти

Інгредієнти

  • вода – 1,25 л
  • кисла капуста – 400 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шпик – 50 г

  • варено-копчена ковбаса – 300 г
  • борошно – 1 ст. л.
  • корінь селери – 100 г
  • морква – 1 шт.
  • картопля – 6 шт.
  • свинина – 200 г
  • вершкове масло – 1 ст. л.
  • корінь петрушки – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 АЙНТОПФ з кислої капусти

Капусту віджати і нарізати короткими смужками. Покласти свинину, шпик, ковбасу і кислу капусту у велику каструлю, влити 1 л окропу, довести до кипіння, зняти піну, після чого варити на середньому вогні 30 хв. Картопля, морква, петрушку і селеру очистити і нарізати кубиками. Додати в каструлю з супом і варити ще 20 хв. При необхідності долити трохи окропу. Крок 2

АЙНТОПФ з кислої капусти

Акуратно дістати з супу свинину, шпик і ковбасу. Нарізати шматочками і розкласти по підігрітим порційних тарілках або горшочкам. На сковороді розтопити вершкове масло, всипати борошно і смажити, помішуючи, 2 хв. Заправити суп підсмаженим борошном і прокип'ятити, 2 хв. Розлити по тарілках.

0/5 (0 Reviews)