Інгредієнти
- сіль, перець
- сухий зелений горошок – 400 г
- цибулина – 1 шт.
- сметана – 150 мл
- цибуля-порей, біла частина – 1 шт.
- пучок кінзи
- свинячі сардельки – 8 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Горошок замочити в теплій воді на 1,5 години. Ріпчасту цибулю очистити, порей ретельно вимити. Нарізати овочі півкільцями. Горошок відкинути на друшляк, помістити разом з ріпчастою цибулею і цибулею-пореєм в каструлю з великою кількістю води і варити 1,5 години. Крок 2
Відкинути овочі на друшляк, відвар зберегти. Горошок з цибулею перекласти в каструлю, влити 3-4 ст. л. відвару. Крок 3
Сардельки нарізати товстими кружальцями, покласти в каструлю до горошку. Додати сметану і подрібнену кінзу, перемішати і готувати на невеликому вогні 30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!