Свинячі САРДЕЛЬКИ З зеленим ГОРОШКОМ

Свинячі САРДЕЛЬКИ З зеленим ГОРОШКОМ

Інгредієнти

  • сіль, перець
  • сухий зелений горошок – 400 г
  • цибулина – 1 шт.
  • сметана – 150 мл
  • цибуля-порей, біла частина – 1 шт.
  • пучок кінзи
  • свинячі сардельки – 8 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Горошок замочити в теплій воді на 1,5 години. Ріпчасту цибулю очистити, порей ретельно вимити. Нарізати овочі півкільцями. Горошок відкинути на друшляк, помістити разом з ріпчастою цибулею і цибулею-пореєм в каструлю з великою кількістю води і варити 1,5 години. Крок 2

Свинячі САРДЕЛЬКИ З зеленим ГОРОШКОМ

Відкинути овочі на друшляк, відвар зберегти. Горошок з цибулею перекласти в каструлю, влити 3-4 ст. л. відвару. Крок 3

Свинячі САРДЕЛЬКИ З зеленим ГОРОШКОМ

Сардельки нарізати товстими кружальцями, покласти в каструлю до горошку. Додати сметану і подрібнену кінзу, перемішати і готувати на невеликому вогні 30 хв.

0/5 (0 Reviews)