Чізбургер СВОЇМИ РУКАМИ

чізбургер СВОЇМИ РУКАМИ

Інгредієнти

  • 1 ст. л.горчіци
  • 700 г яловичого філе
  • 300 г свинячого жиру
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 маленька цибулина

  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 150 мл газованої мінеральної води
  • сіль, мелений чорний перець

Для гарніру:

  • 4 булочки для бургерів
  • 4 тонких скибочки сиру
  • 2 нарізаних кружками помідори
  • листя салату латуку
  • 1 солодка червона цибулини
  • 4 маринованих огірка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 чізбургер СВОЇМИ РУКАМИ

Яловичину разом з жиром пропустити через м'ясорубку або порубати вручну 2 важкими ножами або сокирами. Лук очистити, дуже дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Остудити на паперовому рушнику, щоб скло масло, і додати в фарш разом з усіма іншими інгредієнтами для бургера. Крок 2

чізбургер СВОЇМИ РУКАМИ

Дуже ретельно вимісити фарш, що не менше 10 хв. Ще краще не тільки вимісити, але відбити про робочу поверхню, піднімаючи кому фаршу на висоту приблизно 40 см і з силою кидаючи його об стіл або дошку. Тоді бургери при смаженні точно не розваляться. Мокрими руками зліпити з готового фаршу 4-6 котлет товщиною 2-2,5 см. Викласти котлети на прокаленную і змащену маслом грати і обсмажити на добре прогоріли вугіллі – спочатку на сильних вугіллі по 30 сек. з кожного боку, а потім на слабких (для цього розгребти вугілля під гратами), 6-7 хв. для середньої прожарювання. Одночасно підсмажити половинки булочок, розрізаною стороною вниз. Бургер подається відкритим: на одній половині булки котлета і шматочок сиру, на інший – лист салату, кружечки помідора, кільця цибулі і тонко нарізаний маринований огірок.

0/5 (0 Reviews)