Інгредієнти
- 1 ст. л.горчіци
- 700 г яловичого філе
- 300 г свинячого жиру
- 2 ст. л. рослинного масла
- 150 мл газованої мінеральної води
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 маленька цибулина
Для гарніру:
- 4 булочки для бургерів
- 4 тонких скибочки сиру
- 2 нарізаних кружками помідори
- листя салату латуку
- 1 солодка червона цибулини
- 4 маринованих огірка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яловичину разом з жиром пропустити через м'ясорубку або порубати вручну 2 важкими ножами або сокирами. Лук очистити, дуже дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Остудити на паперовому рушнику, щоб скло масло, і додати в фарш разом з усіма іншими інгредієнтами для бургера. Крок 2
Дуже ретельно вимісити фарш, що не менше 10 хв. Ще краще не тільки вимісити, але відбити про робочу поверхню, піднімаючи кому фаршу на висоту приблизно 40 см і з силою кидаючи його об стіл або дошку. Тоді бургери при смаженні точно не розваляться. Мокрими руками зліпити з готового фаршу 4-6 котлет товщиною 2-2,5 см. Викласти котлети на прокаленную і змащену маслом грати і обсмажити на добре прогоріли вугіллі – спочатку на сильних вугіллі по 30 сек. з кожного боку, а потім на слабких (для цього розгребти вугілля під гратами), 6-7 хв. для середньої прожарювання. Одночасно підсмажити половинки булочок, розрізаною стороною вниз. Бургер подається відкритим: на одній половині булки котлета і шматочок сиру, на інший – лист салату, кружечки помідора, кільця цибулі і тонко нарізаний маринований огірок.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!