Свинячої шийки до переліків МАРИНАДІ, смажені на грилі

свинячої шийки В переліку МАРИНАДІ, смажені на грилі

Інгредієнти

  • 1,5-1,8 кг свинячої шийки
  • 2 великих червоних солодких перцю
  • 2 стиглих помідора
  • 3 зубчики часнику
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 1 ст. л. меленої солодкої паприки
  • сіль
  • 0,5 склянки оливкової олії

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/svinaja-shejka-v-perechnom-marinade-zharennaja-na-grile-46cb9e3.jpg" alt = "свинячої шийки до переліків МАРИНАДІ, смажені на грилі "/>

Для маринаду очистити солодкі перці від серцевини і плодоніжок, нарізати невеликими шматками. Очистити імбир і часник, порубати. Нарізати невеликими шматками помідори. Скласти всі підготовлені інгредієнти в кухонний комбайн або блендер, подрібнити до однорідності, потроху підливаючи масло. Додати сіль і паприку, перемішати. Крок 2

свинячого шийки до переліків МАРИНАДІ, смажені на грилі

Нарізати шийку поперек шматками товщиною 2 см, обсушити паперовими рушниками. Покласти в контейнер або пакети з блискавкою ( «зіп-лок»), залити маринадом і залишити в холодильнику на 12-24 год. Крок 3

Перед смаженням обтрусити м'ясо від маринаду, сам маринад влити в сковороду або казанок. М'ясо смажити на добре прогоріли вугіллі до рум'яної скоринки з двох сторін, приблизно 20 хв. Маринад добре прокип'ятити і подати до свинини як соус. Господині на замітку

0/5 (0 Reviews)