Інгредієнти
- 1,5-1,8 кг свинячої шийки
- 2 великих червоних солодких перцю
- 2 стиглих помідора
- 3 зубчики часнику
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 1 ст. л. меленої солодкої паприки
- сіль
- 0,5 склянки оливкової олії
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/svinaja-shejka-v-perechnom-marinade-zharennaja-na-grile-46cb9e3.jpg" alt = "свинячої шийки до переліків МАРИНАДІ, смажені на грилі "/>
Для маринаду очистити солодкі перці від серцевини і плодоніжок, нарізати невеликими шматками. Очистити імбир і часник, порубати. Нарізати невеликими шматками помідори. Скласти всі підготовлені інгредієнти в кухонний комбайн або блендер, подрібнити до однорідності, потроху підливаючи масло. Додати сіль і паприку, перемішати. Крок 2
Нарізати шийку поперек шматками товщиною 2 см, обсушити паперовими рушниками. Покласти в контейнер або пакети з блискавкою ( «зіп-лок»), залити маринадом і залишити в холодильнику на 12-24 год. Крок 3
Перед смаженням обтрусити м'ясо від маринаду, сам маринад влити в сковороду або казанок. М'ясо смажити на добре прогоріли вугіллі до рум'яної скоринки з двох сторін, приблизно 20 хв. Маринад добре прокип'ятити і подати до свинини як соус. Господині на замітку
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!