АЙСБАН, Свинячі НІЖКИ по-німецьки

АЙСБАН, Свинячі НІЖКИ по-німецьки

Інгредієнти

  • цукор – 0,5 ст. л.
  • свинячі ніжки – 2 шт.
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • перець чорний – 7-10 горошин
  • капуста свіжа – 0,5 качана
  • лист лавровий – 4-5 шт.
  • сіль – за смаком
  • консервовані помідори – 400 г
  • часник – 0,5 головки
  • ковбаски мисливські – 5 6 шт.
  • сушені насіння кропу – 0,5 ч. л.
  • квашена капуста – 600 г
  • сушений чебрець і майоран – по 1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

АЙСБАН, Свинячі нІЖКИ по-німецьки

Свинячі ніжки ретельно вимити і очистити від щетини. Відварювати в киплячій підсоленій воді протягом 2 ч. Крок 2

АЙСБАН, Свинячі НІЖКИ по-німецьки

Часник очистити, дрібно нарізати. Ніжки вийняти з каструлі, обсушити, покласти в миску, посипати часником, сіллю і перцем. Накрити і поставити в холодильник на ніч. Крок 3

АЙСБАН, Свинячі НІЖКИ по-німецьки

На наступний день цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. У сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю, 7-8 хв. Крок 4

АЙСБАН, Свинячі НІЖКИ по-німецьки

Нарізати ковбаски навскоси на скибочки. Свіжу капусту тонко нашаткувати. Крок 5

АЙСБАН, Свинячі НІЖКИ по-німецьки

Змішати кислу і свіжу капусту з цукром, цибулею, ковбасками і насінням кропу. Консервовані томати нарізати шматочками. Крок 6

АЙСБАН, Свинячі НІЖКИ по-німецьки

Розігріти духовку до 190 & deg; C. Застелити глибоке деко великим шматком пергаменту, зробивши високі борти. Викласти на папір підготовлену капусту з ковбасками, свинячі ніжки і томати разом з соком. Посипати майораном, чебрецем, покласти лаврове листя і перець горошком. Щільно накрити ніжки шматком фольги і поставити нудитися в духовку на 1,5 год. За 15 хв. до готовності фольгу зняти.

0/5 (0 Reviews)