Інгредієнти
- цукор – 0,5 ст. л.
- свинячі ніжки – 2 шт.
- цибуля дрібний – 1 шт.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- перець чорний – 7-10 горошин
- капуста свіжа – 0,5 качана
- лист лавровий – 4-5 шт.
- сіль – за смаком
- консервовані помідори – 400 г
- часник – 0,5 головки
- ковбаски мисливські – 5 6 шт.
- сушені насіння кропу – 0,5 ч. л.
- квашена капуста – 600 г
- сушений чебрець і майоран – по 1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинячі ніжки ретельно вимити і очистити від щетини. Відварювати в киплячій підсоленій воді протягом 2 ч. Крок 2
Часник очистити, дрібно нарізати. Ніжки вийняти з каструлі, обсушити, покласти в миску, посипати часником, сіллю і перцем. Накрити і поставити в холодильник на ніч. Крок 3
На наступний день цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. У сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю, 7-8 хв. Крок 4
Нарізати ковбаски навскоси на скибочки. Свіжу капусту тонко нашаткувати. Крок 5
Змішати кислу і свіжу капусту з цукром, цибулею, ковбасками і насінням кропу. Консервовані томати нарізати шматочками. Крок 6
Розігріти духовку до 190 & deg; C. Застелити глибоке деко великим шматком пергаменту, зробивши високі борти. Викласти на папір підготовлену капусту з ковбасками, свинячі ніжки і томати разом з соком. Посипати майораном, чебрецем, покласти лаврове листя і перець горошком. Щільно накрити ніжки шматком фольги і поставити нудитися в духовку на 1,5 год. За 15 хв. до готовності фольгу зняти.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!