Інгредієнти
- вершки жирністю 12% – 250 мл
- сметана – 100 г
- борошно – 0,5 ст. л.
- по пучку кропу і петрушки
- квашена капуста – 150 г
- варено-копчена свиняча рулька – 1,7 кг
- лист лавровий – 2 шт.
- консервований горошок – 450 г
- зварені круто яйця – 2 шт .
- гірчиця – 2 ст. л.
- свинячий фарш – 200 г
- масло вершкове – 150 г
- сіль, мелений чорний перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Рульку розрізати уздовж кістки. Роблячи ножем невеликі підрізи, звільнити кістку від м'яса і видалити її. Зелень промити і крупно нарізати. Помістити рульку в каструлю, влити воду, додати лавровий лист і зелень. Довести до кипіння на сильному вогні. Крок 2
Тим часом яйця порубати ножем в крихту. Квашену капусту віджати і нарізати невеликими шматочками. Перемішати свинячий фарш з квашеною капустою і яйцями. Посолити і поперчити за смаком. Крок 3
Коли вода в каструлі закипить, вийняти рульку, дати охолонути. Потім нафарширувати підготовленою начинкою. Крок 4
туго загорнути рульку в полотняну серветку і зав'язати з двох сторін. Повернути в каструлю і варити 1,5 ч на слабкому вогні. Крок 5
Приготувати соус. Злити з каструлі склянку бульйону, змішати з вершками і сметаною. Поставити суміш на слабкий вогонь і нагрівати, поки маса не випарується до обсягу 350-400 мл. Після цього додати сіль, перець і гірчицю. Всипати борошно, покласти 100 г вершкового масла, розмішати і прогріти, 2 хв. Зняти з вогню. Крок 6
Горошок збити блендером з вершковим маслом. Приправити сіллю і перцем і прогріти до потрібної температури. Готову рульку нарізати скибочками і подати з соусом і гороховим пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!