Фарширована рульку З горохове пюре

Інгредієнти

  • вершки жирністю 12% – 250 мл
  • сметана – 100 г
  • борошно – 0,5 ст. л.
  • по пучку кропу і петрушки
  • квашена капуста – 150 г
  • варено-копчена свиняча рулька – 1,7 кг
  • лист лавровий – 2 шт.
  • консервований горошок – 450 г
  • зварені круто яйця – 2 шт .
  • гірчиця – 2 ст. л.
  • свинячий фарш – 200 г
  • масло вершкове – 150 г
  • сіль, мелений чорний перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Фарширована рульку З горохове пюре

Рульку розрізати уздовж кістки. Роблячи ножем невеликі підрізи, звільнити кістку від м'яса і видалити її. Зелень промити і крупно нарізати. Помістити рульку в каструлю, влити воду, додати лавровий лист і зелень. Довести до кипіння на сильному вогні. Крок 2

Фарширована рульку З горохове пюре

Тим часом яйця порубати ножем в крихту. Квашену капусту віджати і нарізати невеликими шматочками. Перемішати свинячий фарш з квашеною капустою і яйцями. Посолити і поперчити за смаком. Крок 3

Фарширована рульку З горохове пюре

Коли вода в каструлі закипить, вийняти рульку, дати охолонути. Потім нафарширувати підготовленою начинкою. Крок 4

Фарширована рульку З горохове пюре

туго загорнути рульку в полотняну серветку і зав'язати з двох сторін. Повернути в каструлю і варити 1,5 ч на слабкому вогні. Крок 5

Фарширована рульку З горохове пюре

Приготувати соус. Злити з каструлі склянку бульйону, змішати з вершками і сметаною. Поставити суміш на слабкий вогонь і нагрівати, поки маса не випарується до обсягу 350-400 мл. Після цього додати сіль, перець і гірчицю. Всипати борошно, покласти 100 г вершкового масла, розмішати і прогріти, 2 хв. Зняти з вогню. Крок 6

Фарширована рульку З горохове пюре

Горошок збити блендером з вершковим маслом. Приправити сіллю і перцем і прогріти до потрібної температури. Готову рульку нарізати скибочками і подати з соусом і гороховим пюре.

0/5 (0 Reviews)