АЙВА з начинкою з пряних м'ясний фарш ПІД сирній скоринці

http://vkontakte.ru/photo61797567_202692570

Кращі народні рецепти. М'ясо Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • айва – 4 шт.

Для начинки

  • фарш з курки, свинини, яловичини (2: 1: 1) – 700-800 г

Для начинки

  • мелений перець – за смаком
  • часник подрібнений – 2 зубчики
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль – за смаком

  • прянощі – за смаком
  • цибулина – 1 шт.
  • зелень петрушка, кінза – 1 пучок

Для сирної скоринки

  • сир Паррано – 300-400 г

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Айву розрізати на половинки. З кожної вирізати м'якоть, залишивши стінки завтовшки приблизно 1 см. Щільно начинити кожну «кошик» фаршем з додаванням мелконарезанного цибулі, часнику, зелені і прянощів. Поставити в нагріту до 200 & deg; C духовку на аркуші, змазаним невеликою кількістю масла, на 15-20 хвилин. Потім зменшити температуру до 170-180 & deg; C, налити на дно води на 0,5 см, а зверху полити «кошики» сумішшю сметани і жирних вершків (айва з начинкою буде більш соковитою). Продовжити запікати ще 20-30 хвилин (готовність перевірити проколюванням айви – якщо ніж входить без труднощів, то досить). Сир натерти на крупній тертці, додати рубану зелень петрушки і кропу, трохи майонезу для в'язкості маси (можна трохи рубленого часнику для пікантності). В кінці приготування викласти на кожну корзинку сирну масу і поставити під гриль на 3-5 хвилини до зарум'янювання. Господині на замітку Ця страва вдало доповнить свіжий овочевий соус. Дуже дрібними кубиками нарізати 2 помідори, 1 невеликий огірок, 1 великий болгарський перець, додати подрібнений зубчик часнику і багато рубаної зелені (бажано, щоб були присутні кінза і зелену цибулю), заправити все сумішшю майонезу і кетчупу (1: 2). Майонез можна замінити оливковою олією з лимонним соком.

0/5 (0 Reviews)