ТСУКУНЕ СО СВИНИНОЮ І луком-пореєм

Інгредієнти

  • мелений коріандр – 1 ч. л.
  • рослинне масло – 2 ст. л.
  • соєвий соус – 100 мл
  • сіль, перець
  • тонкий стебло цибулі-порею, біла частина – 2 шт.
  • свинячий фарш – 600 г
  • ріпчаста цибулина – 1 шт.
  • жменю насіння кунжуту
  • кунжутне масло – 1 ч. л.
  • мирин – 100 мл
  • часник – 2 зубчики
  • тертий корінь імбиру – 2 ч. Л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> ТСУКУНЕ СО СВИНИНОЮ І луком-пореєм

Лук-порей промити, обсушити і нарізати шматками довжиною 2,5 см. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Крок 2

ТСУКУНЕ СО СВИНИНОЮ І луком-пореєм

Помістити 8 дерев'яних паличок в миску з холодною водою на 30 хв. Крок 3

ТСУКУНЕ СО СВИНИНОЮ І ЛУКОМ -ПОРЕЕМ

Фарш викласти в миску, додати цибулю, часник, імбир, 2 ч. Л. соєвого соусу, кунжутне масло і коріандр. Приправити сіллю і перцем, добре перемішати. Вологими руками виліпити з фаршу 24 кульки. Помістити їх на піднос, накрити і поставити в холодильник на 20 хв. Крок 4

ТСУКУНЕ СО СВИНИНОЮ І ЛУКОМ -ПОРЕЕМ

Що залишився соєвий соус змішати з Міріна. Крок 5

ТСУКУНЕ СО СВИНИНОЮ І ЛУКОМ -ПОРЕЕМ

Нанизати на кожну дерев'яну шпажку по 3 м'ясних кульки, перемежовуючи їх шматочками порею. Крок 6

ТСУКУНЕ СО СВИНИНОЮ І ЛУКОМ -ПОРЕЕМ

Розігріти у великій сковороді олію і обсмажити шашлички, по 5 хв. з кожного боку, поливаючи приготованим соусом кожні 2-3 хв. Готові шашлички посипати кунжутом. Господині на замітку ДО РЕЧІ Пропонуємо вам гарне супровід для цієї страви: тонка рисова локшина Стир-Фрай, тофу і соус теріякі.

0/5 (0 Reviews)