Інгредієнти
- мелений коріандр – 1 ч. л.
- рослинне масло – 2 ст. л.
- соєвий соус – 100 мл
- сіль, перець
- тонкий стебло цибулі-порею, біла частина – 2 шт.
- свинячий фарш – 600 г
- ріпчаста цибулина – 1 шт.
- жменю насіння кунжуту
- кунжутне масло – 1 ч. л.
- мирин – 100 мл
- часник – 2 зубчики
- тертий корінь імбиру – 2 ч. Л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Лук-порей промити, обсушити і нарізати шматками довжиною 2,5 см. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Крок 2
Помістити 8 дерев'яних паличок в миску з холодною водою на 30 хв. Крок 3
Фарш викласти в миску, додати цибулю, часник, імбир, 2 ч. Л. соєвого соусу, кунжутне масло і коріандр. Приправити сіллю і перцем, добре перемішати. Вологими руками виліпити з фаршу 24 кульки. Помістити їх на піднос, накрити і поставити в холодильник на 20 хв. Крок 4
Що залишився соєвий соус змішати з Міріна. Крок 5
Нанизати на кожну дерев'яну шпажку по 3 м'ясних кульки, перемежовуючи їх шматочками порею. Крок 6
Розігріти у великій сковороді олію і обсмажити шашлички, по 5 хв. з кожного боку, поливаючи приготованим соусом кожні 2-3 хв. Готові шашлички посипати кунжутом. Господині на замітку ДО РЕЧІ Пропонуємо вам гарне супровід для цієї страви: тонка рисова локшина Стир-Фрай, тофу і соус теріякі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!