Інгредієнти
- середні цибулини – 2 шт.
- рослинне масло – 3 ст. л.
- консервовані очищені томати – 700 г
- цукор – 1 ст. л.
- червоне вино – 200 мл
- тертий пармезан – 50 г
- сіль, перець
- жовток – 1 шт.
- спагетті – 350 г
- кілька крапель соусу табаско
- суміш з яловичого і свинячого фаршу в рівних частках – 350 г
- щіпка порошку чилі
- часник – 2 зубчики
- свіжі хлібні крихти – 80 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Ріпчасту цибулю і часник очистити, подрібнити. У мисці змішати хлібні крихти з жовтком, додати м'ясний фарш, половину нарізаної цибулі, часник і соус табаско. Приправити сіллю і перцем, ретельно перемішати. Крок 2
Вологими руками сформувати 18-20 маленьких кульок. Помістити в холодильник на 20 хв. Крок 3
Приготувати томатний соус. Помідори розім'яти виделкою. У сотейнику розігріти 1 ст. л. рослинного масла і обсмажити цибулю, що залишився до золотистого кольору, 6 хв. Додати чилі, перемішати і готувати ще 1 хв. Влити вино і готувати на сильному вогні, поки об'єм рідини не зменшиться вдвічі. Зменшити вогонь, додати помідори і цукор, перемішати. Накрити кришкою і тушкувати 15 хв. Крок 4
В маслі, що залишилося обсмажити тефтелі з усіх боків до утворення золотисто-коричневої скоринки, 20 хв. Крок 5
В великій каструлі закип'ятити 4 л води, додати 1 ст. л. великої морської солі. Покласти спагетті і відварити відповідно до інструкції на упаковці; відкинути на друшляк. Крок 6
Викласти спагетті в гарячий соус, перемішати. Розкласти по тарілках, зверху викласти тефтелі. Посипати тертим сиром і чорним меленим перцем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!