ПРЯНИЙ КУРЯЧИЙ БУЛЬЙОН з пельменями

ПРЯНИЙ КУРЯЧИЙ БУЛЬЙОН з пельменями

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • лист лавровий – 2-3 листа
  • перець духмяний горошком – 3-5 горошин
  • майонез – 1,5 ст. л.
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • гвоздика – на кінчику ножа
  • окріп – 1 стакан
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> грудка куряча – 1 шт.

  • яйце куряче – 2 шт.
  • сіль – за смаком
  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • борошно – 3 склянки
  • печериці – 6-8 шт.
  • курячі крила – 3 шт.

Покроковий рецепт приготування

Курячі грудки і крила промити, покласти в каструлю і залити водою. Покласти в каструлю очищену моркву і 1 цілу цибулину. Поставити на вогонь. Дуже дрібно нарізати печериці та другу цибулину, обсмажити з додаванням 1 ст. л. вершкового і 1 ст. л. рослинної олії. Через 30-40 хвилин після того, як бульйон закипів, витягнути з нього курячу грудку і подрібнити в комбайні або м'ясорубці. Викласти в сковороду до грибів і цибулі, посолити, додати чорного перцю і обсмажити все разом 3-5 хвилин. Додати дрібно посічену петрушку. Остудити. У бульйон підлити води, посолити, додати лавровий лист, запашний і чорний перець, гвоздику і варити до готовності. Вміст сковороди перекласти в миску і остудити. Зробити тісто для пельменів. Для цього в мисці змішати борошно, сіль, рослинне масло і яйце. Залити окропом і вимісити тісто. Щільно обернути харчовою плівкою. У остигнула начинку додати майонез і 1 яйце. Перемішати. Зліпити і відварити пельмені. Готовий бульйон процідити. У тарілку викласти готові пельмені, налити бульйону і прикрасити зеленню.

0/5 (0 Reviews)