Інгредієнти
- баранячий фарш – 450 г
- цибуля – 1 шт.
- нарізані чебрець і петрушка – по 1 ст. л.
- масло рослинне – 4 ст. л.
- сіль – за смаком
- яйце – 2 шт.
- скибочки білого хліба без кірки – 2 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> товчений часник – 1 зубчик
- борошно – 1 ст. л.
- вино біле сухе – 150 мл
- маленька цибулина – 1 шт.
- гриби гливи – 150 г
- гострий червоний перчик – 1 шт.
- консервовані помідори – 400 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого рослинного масла, 6-7 хв. З скибочок хліба зрізати кірки, м'якоть розкришити. З'єднати у великій мисці фарш, обсмажені цибулю і часник, яйця, хлібні крихти, зелень, сіль і перець. Крок 2
Фарш добре вимісити і сформувати з нього кульки розміром з волоський горіх. Крок 3
Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити фрикадельки з усіх боків, 10-12 хв., До коричневого кольору. Перекласти в миску. Крок 4
Приготувати соус. Лук очистити, гриби вимити, все дрібно нарізати. З перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. Помідори нарізати невеликими шматочками. Крок 5
у сковороду, де готувалися фрикадельки, викласти цибулю, гострий перчик і гриби, обсмажувати протягом 2 хв. Всипати борошно, перемішати і готувати на маленькому вогні, 1-2 хв. Влити вино, 100 мл води, покласти помідори. Перемішати і довести до кипіння. Крок 6
Покласти в соус обсмажені фрикадельки і тушкувати на слабкому вогні до загусання.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!