АЛЬБОНДІГАС, ФРИКАДЕЛЬКИ по-іспанськи

АЛЬБОНДІГАС, ФРИКАДЕЛЬКИ по-іспанськи

Інгредієнти

  • баранячий фарш – 450 г
  • цибуля – 1 шт.
  • нарізані чебрець і петрушка – по 1 ст. л.
  • масло рослинне – 4 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • яйце – 2 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> товчений часник – 1 зубчик

  • скибочки білого хліба без кірки – 2 шт.
Для соусу:

  • борошно – 1 ст. л.
  • вино біле сухе – 150 мл
  • маленька цибулина – 1 шт.
  • гриби гливи – 150 г
  • гострий червоний перчик – 1 шт.
  • консервовані помідори – 400 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого рослинного масла, 6-7 хв. З скибочок хліба зрізати кірки, м'якоть розкришити. З'єднати у великій мисці фарш, обсмажені цибулю і часник, яйця, хлібні крихти, зелень, сіль і перець. Крок 2

АЛЬБОНДІГАС, ФРИКАДЕЛЬКИ по-іспанськи

Фарш добре вимісити і сформувати з нього кульки розміром з волоський горіх. Крок 3

АЛЬБОНДІГАС, ФРИКАДЕЛЬКИ по-іспанськи

Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити фрикадельки з усіх боків, 10-12 хв., До коричневого кольору. Перекласти в миску. Крок 4

АЛЬБОНДІГАС, ФРИКАДЕЛЬКИ по-іспанськи

Приготувати соус. Лук очистити, гриби вимити, все дрібно нарізати. З перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. Помідори нарізати невеликими шматочками. Крок 5

АЛЬБОНДІГАС, ФРИКАДЕЛЬКИ по-іспанськи

у сковороду, де готувалися фрикадельки, викласти цибулю, гострий перчик і гриби, обсмажувати протягом 2 хв. Всипати борошно, перемішати і готувати на маленькому вогні, 1-2 хв. Влити вино, 100 мл води, покласти помідори. Перемішати і довести до кипіння. Крок 6

Покласти в соус обсмажені фрикадельки і тушкувати на слабкому вогні до загусання.

0/5 (0 Reviews)