ДОМАШНІ ПЕЛЬМЕНИ

ДОМАШНІ ПЕЛЬМЕНИ

Сімейні традиції: рецепт в спадок x Інгредієнти

  • цибуля – 1 шт.
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • борошно просіяне – 2 склянки
  • вода – 1/2 склянки
  • молоко – 5 ст. л.
  • перецчерний мелений – за смаком
  • яйце – 1 шт.
  • свинина (шийна частина) – 300 г
  • яловичина – 300 г
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Просіяти борошно, додати сіль і зробити поглиблення, вбити яйце, додати води і замісити круте тісто. Накрити плівкою і залишити “відпочити” на 30 хвилин. Для начинки прокрутити свинину і яловичину разом з цибулею. Додати молоко, посолити і поперчити. Тісто тонко розкачати, за допомогою склянки вирізати кружки. Покласти на середину начинку, зашепіть краю, вмочивши пальці в воду. Присипати дошку борошном, розкласти пельмені і прибрати в морозилку. Після того, як пельмені повністю замороження, скласти їх в пакет, зав'язати і прибрати в морозильник або відварити до готовності.

0/5 (0 Reviews)