Співвідношення яловичини і свинини в фарші має бути 50 50, але вся справа смаку. Яловичину можна замінити телятиною, Можна також приготувати млинці з одним видом м'яса.
Інгредієнти
- цукор – 0,5 ч. л.
- молоко – 400 мл
- борошно – 150 г
- рослинне масло для смаження
- сіль – за смаком
- яйце – 2 шт.
Для начинки:
- оливки без кісточок – 100 г
- гілочки базиліка – 2 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
- цибуля – 1 шт.
- фарш зі свинини і яловичини – 200 г
- щіпка паприки
- очищені кедрові горішки – 50 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Просіяти борошно в миску, змішати з цукром і сіллю. Зробити в центрі поглиблення і влити третину молока, вимісити однорідне тісто. Влити молоко, додати яйця, перемішати і дати постояти 15 хв. Крок 2
Розігріти в маленькій сковороді трохи олії, влити тісто так, щоб рівномірно покрити дно. Обсмажувати млинець 2-3 хв., Перевернути і готувати з іншого боку до золотистого кольору. Таким же чином, підливаючи масло, приготувати інші млинці і скласти їх стопкою на тарілці. Крок 3
Лук очистити, подрібнити. Листочки базиліка відокремити від гілочок і разом з оливками дрібно нарізати. На сухій сковороді обсмажити горішки, 2-3 хв., Перекласти в миску. Крок 4
Розігріти на тій же сковороді рослинне масло і обсмажити цибулю, 6 хв. Додати фарш і готувати, помішуючи, ще 8-10 хв. Посипати паприкою, посолити, поперчити за смаком і зняти з вогню. Крок 5
З'єднати фарш з оливками, горішками і зеленню, ретельно перемішати. Крок 6
Викласти на кожен млинець по 1-2 ст. л. начинки, згорнути трубочкою. Можна подати до столу зі сметаною або з густим натуральним йогуртом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!