МЛИНЧИКИ З м'ясом, оливками і кедровими горішками

Співвідношення яловичини і свинини в фарші має бути 50 50, але вся справа смаку. Яловичину можна замінити телятиною, Можна також приготувати млинці з одним видом м'яса.

Інгредієнти

  • цукор – 0,5 ч. л.
  • молоко – 400 мл
  • борошно – 150 г
  • рослинне масло для смаження
  • сіль – за смаком
  • яйце – 2 шт.

Для начинки:

  • оливки без кісточок – 100 г
  • гілочки базиліка – 2 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • цибуля – 1 шт.
  • фарш зі свинини і яловичини – 200 г
  • щіпка паприки
  • очищені кедрові горішки – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

МЛИНЧИКИ З м'ясом, оливками і кедровими горішками

Просіяти борошно в миску, змішати з цукром і сіллю. Зробити в центрі поглиблення і влити третину молока, вимісити однорідне тісто. Влити молоко, додати яйця, перемішати і дати постояти 15 хв. Крок 2

МЛИНЧИКИ З м'ясом , оливки і кедровими горішками

Розігріти в маленькій сковороді трохи олії, влити тісто так, щоб рівномірно покрити дно. Обсмажувати млинець 2-3 хв., Перевернути і готувати з іншого боку до золотистого кольору. Таким же чином, підливаючи масло, приготувати інші млинці і скласти їх стопкою на тарілці. Крок 3

МЛИНЧИКИ З м'ясом , оливки і кедровими горішками

Лук очистити, подрібнити. Листочки базиліка відокремити від гілочок і разом з оливками дрібно нарізати. На сухій сковороді обсмажити горішки, 2-3 хв., Перекласти в миску. Крок 4

МЛИНЧИКИ З м'ясом , оливки і кедровими горішками

Розігріти на тій же сковороді рослинне масло і обсмажити цибулю, 6 хв. Додати фарш і готувати, помішуючи, ще 8-10 хв. Посипати паприкою, посолити, поперчити за смаком і зняти з вогню. Крок 5

МЛИНЧИКИ З м'ясом , оливки і кедровими горішками

З'єднати фарш з оливками, горішками і зеленню, ретельно перемішати. Крок 6

МЛИНЧИКИ З м'ясом , оливки і кедровими горішками

Викласти на кожен млинець по 1-2 ст. л. начинки, згорнути трубочкою. Можна подати до столу зі сметаною або з густим натуральним йогуртом.

0/5 (0 Reviews)