Інгредієнти
- рибний фарш – 600 г
- яйце – 1 шт.
- хліб білий – 250 г
- вершки жирністю 12% – 200 мл
- вершки жирністю 35% – 150 мл
- жовтки – 4 шт.
- листочки тархуна – 4-5 шт.
- жменю кедрових горішків
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
З батона зрізати скоринку, м'якуш замочити в нежирних вершках. Листочки тархуна подрібнити. З'єднати у великій мисці рибний фарш, яйце, тархун і хліб, ретельно перемішати. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 2
Викласти отриману масу в 4 змащені маслом формочки. За допомогою столової ложки зробити зверху кожної поглиблення, влити туди по жовтку. Крок 3
Закрити жовтки залишилися фаршем . Розігріти духовку до 200 & deg; C. Поставити форми в духовку і випікати 20 хв. Жирні вершки збити в густу піну. Вийняти готове сформато з формочок, викласти на тарілку. Помістити на кожне по 1-2 ст. л. збитих вершків і посипати горішками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!