ІТАЛІЙСЬКЕ СФОРМАТО

ІТАЛІЙСЬКЕ СФОРМАТО

Інгредієнти

  • рибний фарш – 600 г
  • яйце – 1 шт.
  • хліб білий – 250 г
  • вершки жирністю 12% – 200 мл
  • вершки жирністю 35% – 150 мл
  • жовтки – 4 шт.
  • листочки тархуна – 4-5 шт.
  • жменю кедрових горішків
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ІТАЛІЙСЬКЕ СФОРМАТО

З батона зрізати скоринку, м'якуш замочити в нежирних вершках. Листочки тархуна подрібнити. З'єднати у великій мисці рибний фарш, яйце, тархун і хліб, ретельно перемішати. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКЕ СФОРМАТО

Викласти отриману масу в 4 змащені маслом формочки. За допомогою столової ложки зробити зверху кожної поглиблення, влити туди по жовтку. Крок 3

Закрити жовтки залишилися фаршем . Розігріти духовку до 200 & deg; C. Поставити форми в духовку і випікати 20 хв. Жирні вершки збити в густу піну. Вийняти готове сформато з формочок, викласти на тарілку. Помістити на кожне по 1-2 ст. л. збитих вершків і посипати горішками.

0/5 (0 Reviews)