Інгредієнти
- масло рослинне – 3 ст. л.
- картопля – 600 г
- тайський рибний соус – 1 ст. л.
- яйце (жовток) – 1 шт.
- фарш з лосося і тріски – 450 г
- сухарі – 3 ст. л.
Для гострого соусу:
- білий винний оцет – 3 ст. л.
- цукор – 3 ст. л.
- гострі червоні перчики – 2 шт.
- тайський рибний соус – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля очистити і відварити, 20 хв. Розім'яти в пюре. Змішати з рибним фаршем, яйцем і рибним соусом. Крок 2
Сформувати з суміші палички, обваляти їх в сухарях і обсмажити в розігрітій олії з усіх боків, 8-10 хв. Крок 3
Гострі перчики подрібнити, видаливши насіння. Змішати в каструлі цукор, 1 ст. л. води і оцет, довести до кипіння, варити 2 хв. Зняти з вогню, змішати з перчиком і рибним соусом. Подати до рибних паличок.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!