РИБНІ ПАЛОЧКИ У ГОСТРОМУ СОУСІ

РИБНІ ПАЛОЧКИ У ГОСТРОМУ СОУСІ

Інгредієнти

  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • картопля – 600 г
  • тайський рибний соус – 1 ст. л.
  • яйце (жовток) – 1 шт.
  • фарш з лосося і тріски – 450 г
  • сухарі – 3 ст. л.

Для гострого соусу:

  • білий винний оцет – 3 ст. л.
  • цукор – 3 ст. л.
  • гострі червоні перчики – 2 шт.
  • тайський рибний соус – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 РИБНІ ПАЛОЧКИ У ГОСТРОМУ СОУСІ

Картопля очистити і відварити, 20 хв. Розім'яти в пюре. Змішати з рибним фаршем, яйцем і рибним соусом. Крок 2

РИБНІ ПАЛОЧКИ У ГОСТРОМУ СОУСІ

Сформувати з суміші палички, обваляти їх в сухарях і обсмажити в розігрітій олії з усіх боків, 8-10 хв. Крок 3

РИБНІ ПАЛОЧКИ У ГОСТРОМУ СОУСІ

Гострі перчики подрібнити, видаливши насіння. Змішати в каструлі цукор, 1 ст. л. води і оцет, довести до кипіння, варити 2 хв. Зняти з вогню, змішати з перчиком і рибним соусом. Подати до рибних паличок.

0/5 (0 Reviews)