АЛЬПІЙСЬКІ ГОЛУБЦІ З СИРОМ

Альпи – унікальне місце в кулінарному плані, тут традиції різних кухонь переплітаються, вдало доповнюючи і обогощая один одного. Альпійські голубці є конвертики з савойської капусти, начинені сиром, шинкою і сиром, а потім запечені під смачним томатним соусом. Безперечно варто спробувати!

АЛЬПІЙСЬКІ ГОЛУБЦІ З ТВОРОГОМ

 АЛЬПІЙСЬКІ ГОЛУБЦІ З ТВОРОГОМ

Інгредієнти

  • 1 невеликий качан савойської капусти
  • 250 г & nbsp; сиру
  • 100 г & nbsp; сиров'яленому шинки
  • 50 г & nbsp; пармезану
  • 1/2 ч. л. меленого мускатного горіха
  • 1 яйце
  • сіль, мелений чорний перець

Для томатного соусу:

  • 400 г & nbsp; консервованих помідорів в & nbsp; власному соку
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

АЛЬПІЙСЬКІ ГОЛУБЦІ З СИРОМ

У великій каструлі доведіть до кипіння воду, посоліть. Відокремте від капусти подвядшие листя. Решта відріжте від качана і & nbsp; опустіть в & nbsp; киплячу воду на 5 & nbsp; хв. – листя повинні стати м'якими. Перекладіть листя щипцями в & nbsp; миску з & nbsp; крижаною водою на 3 & nbsp; хв. (Це допоможе зберегти яскравий зелений колір). Потім перекладіть на рушники і & nbsp; промокніть від & nbsp; вологи. Крок 2 Для томатного соусу очистіть цибулю і & nbsp; часник, & nbsp; дрібно наріжте. В & nbsp; сотейнику розігрійте оливкову олію і & nbsp; обсмажте на середньому вогні цибулю і & nbsp; часник до м'якості, 10 & nbsp; хв. Додайте помідори разом з & nbsp; соком і & nbsp; влийте 100 & nbsp; мл води. Приправте сіллю і & nbsp; перцем і & nbsp; варіть на повільному вогні 20 & nbsp; хв. За & nbsp; 5 & nbsp; хв. до закінчення приготування розімніть помідори. Крок 3 Розігрійте духовку до 180 & nbsp; ° С. Дрібно наріжте шинку. Натріть пармезан на дрібній тертці, відкладіть 3 & nbsp; ст. л. Змішайте сир, пармезан, шинку і & nbsp; яйце, приправити сіллю, перцем і & nbsp; мускатним горіхом і & nbsp; добре перемішайте. Крок 4

АЛЬПІЙСЬКІ ГОЛУБЦІ З СИРОМ

Виріжте гострим ножем товсту частину стебла з нижньої частини кожного листа капусти. Покладіть 1 & nbsp; ст. л. начинки на лист і & nbsp; щільно загорніть конвертом. Крок 5

АЛЬПІЙСЬКІ ГОЛУБЦІ З СИРОМ

Налийте кілька ложок томатного соусу на & nbsp; дно форми для запікання. Покладіть голубці в & nbsp; один шар і & nbsp; полийте томатним соусом. Посипте сиром, що залишився. Запікайте в & nbsp; протягом 30 & nbsp; хв.

0/5 (0 Reviews)