ПІЦА з шинкою І ГРИБАМИ НА французький багет

В класичному розумінні це не зовсім піца, так як готується не на тесті, а на багеті. Але в її приготуванні дотримані всі технологічні нюанси. До такої закусочній піці з шинкою & nbsp; і грибами на французькому багеті можна подати на гарнір запечені картопляні дольки і мариновані огірочки.

Інгредієнти

  • 1 довгий французький багет
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 1 невелика цибулина
  • 150 г печериць або білих грибів
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст.л. кетчупу

  • 60 г моцарели для піци
  • 2 лотміка тонко нарізаної сиров'яленому шинки або бекону
  • картопля по селянськи і корнішони для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 200 С. Крок 2 Цибулю і гриби дрібно наріжте. Лук обсмажте на вершковому маслі до прозорості. Додайте гриби, посоліть, поперчіть. Смажте, помішуючи, 10 хвилин, поки маса не перетвориться в паштет, остудіть. Крок 3 Деко вистелити папером для випічки, викладіть в нього шматки багета зрізом вгору. Зверху змастіть хліб 2 ст.л. кетчупу, потім розподіліть на всіх шматках грибний паштет. Посипте тертим моцарелою, відклавши приблизно 1/5 її частина. Скибочки шинки (бекону) наріжте уздовж за розміром багета і викладіть на хліб. Посипте сиром, що залишився. Крок 4 Запікайте багет з начинкою в духовці 12-14 хв. Подавайте з картоплею по-селянськи і корнішонами. До речі

& nbsp;

0/5 (0 Reviews)