ПИРІГ & QUOT; ВІНОК з шинкою І СИРОМ & QUOT;

Оригінальність цього пирога не тільки в смаку, але і в подачі. Як зробити такий пиріг з косами, я покажу на фотографіях. Начинку можна зробити на свій смак і міняти її за бажанням!

ПИРІГ & amp; QUOT; ВІНОК з шинкою І СИРОМ & amp; QUOT;

Випічка: пироги, булочки, ватрушки x Інгредієнти

Для начинки:

  • 150 г шинки
  • 200 г сиру (краще моцарели)
  • 1 жовток і 50 г молока для обмазки

для тіста:

  • 10 г свіжих дріжджів
  • 10 г солі
  • 250 г теплого молока
  • 35 г рослинного масла
  • 1 ч. л. меду
  • 430 г борошна

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розчинити дріжджі з підсоленим теплим молоком, маслом і медом, додати половину борошна і почніть місити міксером до однорідної маси. Додати борошно, що залишилося, в міксері насадка “гак”. Змішувати до тих пір, поки тісто стане гладким і почне відходити від стінок миски. Накрити поліетиленовою плівкою і дайте піднятися в теплому місці, далеко від протягів, приблизно 2-3 години). Крок 2

ПИРІГ & amp; QUOT; ВІНОК з шинкою І СИРОМ & amp; QUOT;

Тим часом, дрібно нарізати шинку і нарізати шматками сир. Крок 3

ПИРІГ & amp; QUOT; ВІНОК з шинкою І СИРОМ & amp ; QUOT;

Що піднялося тісто на злегка посипаною борошном робочій поверхні і за допомогою качалки, розкачати, намагаючись отримати прямокутник товщиною 6 мм. Візуально розділіть прямокутник на 3 частини. Одну третину розділіть на прямокутники, як на фото. Крок 4

ПИРІГ & amp; QUOT; ВІНОК з шинкою І СИРОМ & amp ; QUOT;

На дві треті розкласти шинку з сиром. Крок 5

ПИРІГ & amp; QUOT; ВІНОК з шинкою І СИРОМ & amp; QUOT;

Тісто з начинкою закриття в рулет до смужок. Крок 6

ПИРІГ & amp; QUOT; ВІНОК з шинкою І СИРОМ & amp; QUOT;

Кінці закріпити. З смужок заплести косички і обігнути ними вінок. Перенести на деко, покритий пергаментом і залишити підніматися в тепле місце на 1 годину. Духовку в цей час розігріти до 200 ° C. Крок 7

ПИРІГ & amp; QUOT; ВІНОК з шинкою І СИРОМ & amp; QUOT;

Змастити жовтком з молоком і випікати 30 хвилин. Смачного!

0/5 (0 Reviews)