Оригінальність цього пирога не тільки в смаку, але і в подачі. Як зробити такий пиріг з косами, я покажу на фотографіях. Начинку можна зробити на свій смак і міняти її за бажанням!
Для начинки:
- 150 г шинки
- 200 г сиру (краще моцарели)
- 1 жовток і 50 г молока для обмазки
для тіста:
- 10 г свіжих дріжджів
- 10 г солі
- 250 г теплого молока
- 35 г рослинного масла
- 1 ч. л. меду
- 430 г борошна
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розчинити дріжджі з підсоленим теплим молоком, маслом і медом, додати половину борошна і почніть місити міксером до однорідної маси. Додати борошно, що залишилося, в міксері насадка “гак”. Змішувати до тих пір, поки тісто стане гладким і почне відходити від стінок миски. Накрити поліетиленовою плівкою і дайте піднятися в теплому місці, далеко від протягів, приблизно 2-3 години). Крок 2
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!