Ми звикли, що голубці & ndash; це м'ясний фарш з рисом, загорнутий в капустяне листя. Насправді що тільки не використовують в якості наповнювача. Італійці, наприклад, вважають за краще картоплю.
Інгредієнти
- 70 г сиров'яленому шинки
- горіх мускатний
- масло вершкове
- 70 г молока
- петрушка подрібнена
- перець
- яйця – 2 шт
- 20 капустяного листя
- сіль
- 500 г картоплі
- 100 г пармезану
Покроковий рецепт приготування
Картоплю відварити в мундирі. Листя капусти з віддаленими центральними черешками опустити в киплячу підсолену воду, варити 8-10 хвилин, розкласти на рушник і дати охолонути. Відварену картоплю очистити і розім'яти. Влити в отримане пюре кипляче молоко, додати 50 г вершкового масла, 50 г натертого сиру, нарізану тонкими смужками шинку, 1 ціле яйце і 1 жовток, подрібнену зелень петрушки, щіпку мускатного горіха і чорного меленого перцю. Посолити за смаком. Зліпити невеликі котлети, обернути їх капустяним листям. Викласти голубці в змащену маслом форму, змастити вершковим маслом, посипати сиром. Запікати голубці в розігрітій духовці 20 хвилин при 200 & # 730; С.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!