АРАБСКИЕ М'ЯСНІ ШАРИКИ

АРАБСКИЕ М'ЯСНІ ШАРИКИ

Інгредієнти

  • 500 г яловичого фаршу
  • 1 яйце
  • 1 невеликий червоний солодкий перець
  • 1 жменя кураги без кісточок
  • 1 ст . л. кедрових горіхів
  • 1 ст. л. фісташок
  • щіпка запашного перцю
  • шафран на кінчику ножа
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Солодкий перець розрізати навпіл, видалити насіння і перегородки, дрібно нарізати. Курагу нарізати маленькими кубиками. Кедрові горіхи і фісташки подрібнити в блендері в дрібну крихту. Крок 2 Змішати фарш, яйце, солодкий перець, курагу і мелені горіхи, додати спеції, посолити і поперчити. Мокрими руками сформувати кульки діаметром 3 см. Крок 3 Обсмажити кульки на маслі з усіх боків до готовності, 6-8 хв.

0/5 (0 Reviews)