Інгредієнти
- 500 г яловичого фаршу
- 1 яйце
- 1 невеликий червоний солодкий перець
- 1 жменя кураги без кісточок
- 1 ст . л. кедрових горіхів
- 1 ст. л. фісташок
- щіпка запашного перцю
- шафран на кінчику ножа
- 2 ст. л. оливкового масла
- сіль
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Солодкий перець розрізати навпіл, видалити насіння і перегородки, дрібно нарізати. Курагу нарізати маленькими кубиками. Кедрові горіхи і фісташки подрібнити в блендері в дрібну крихту. Крок 2 Змішати фарш, яйце, солодкий перець, курагу і мелені горіхи, додати спеції, посолити і поперчити. Мокрими руками сформувати кульки діаметром 3 см. Крок 3 Обсмажити кульки на маслі з усіх боків до готовності, 6-8 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!