М'ЯСНІ тюфтельки З мацарелла В ТОМАТНОМУ соусі

По-справжньому прекрасну домашню страву. Можна приготувати тюфтельки заздалегідь, заморозивши & nbsp; їх сирими або вже приготованими. А потім буквально 10-15 хвилин на приготування пасти і соусу, і кличте всю сім'ю або компанію друзів за стіл.

Інгредієнти

Для м'ясного фаршу:

  • яловичий фарш 500 г
  • свинячий фарш 500 г
  • цибуля білий 2 шт. (Середнього розміру)
  • часник св. 2-3 зубчики
  • розмарин св. 1-2 гілочки
  • оливкова олія Екстра Верджін 100 мл
  • мелений чорний перець

Для соусу:

  • мелений чорний перець
  • міні мацарелла 250 г
  • цибуля шалот 3 шт.
  • часник св. 3 шт.
  • розмарин св. 2 гілочки
  • прованські трави за смаком
  • томати в с/с очищені 850 г (бажано вже рубані)
  • оливкова олія для смаження
  • сіль морська

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для початку потрібно приготувати фарш. Для цього треба з'єднати у великій мисці два види фаршу, додати дуже дрібно рубані цибулю, часник і листочки розмарину. Додати масло, сіль і перець. Дуже добре перемішати. Скачати з усього фаршу кульки, розміром з волоський горіх, викладаючи на дошку. Прибрати в холодильник на 30 хвилин. Крок 2 Паралельно приготувати соус. Цибулю нарізати тонкими пір'ям. Часник порубати, але не дуже дрібно. Листочки розмарину дрібно порубати. У сотейнику з товстим дном, розігріти масло і обсмажити овочі протягом 5 хвилин. Потім додати томати і 100 мл води, довести до кипіння і уварюють 10 хвилин на повільному вогні. За хвилину до кінця додати розмарин, сіль і перець. Зняти з вогню. Можна додати дрібку прованських трав (за бажанням) Крок 3 За 10 хвилин до готовності соусу, обсмажити тюфтельки, до золотистого кольору. Крок 4 В красиву керамічну форму викласти обсмажені тюфтельки. Додати соус. Рівномірно розподілити. Поруч, майже з кожної тюфтельки, розмістити міні кулька мацарелла. Потім запекти в духовці, при 190 ° С, 10-12 хвилин, до готовності. Подати відразу з вареними спагетті. Господині на замітку

Розмарин можна замінити на будь-яку зелень & nbsp; на ваш смак. У фарш можна додати вершкове масло, замість оливкової.

0/5 (0 Reviews)