АРАБСКИЕ ВІДКРИТІ ПИРОГИ З м'ясом

АРАБСКИЕ ВІДКРИТІ ПИРОГИ З & nbsp; М'ЯСОМ

Інгредієнти

  • 3 склянки борошна
  • 1 пакетик (8 г) дріжджів
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 1 ч. л. цукру
  • 0,5 ч. л. солі
  • дрібна кукурудзяна крупа
  • натуральний йогурт для подачі

для фаршу:

  • 500-600 г не дуже жирного баранячого фаршу
  • 1 велика цибулина
  • 1 невеликий помідор
  • по 0,25 ч. л. мелених зіри, імбирного порошку, кориці, чорного і запашного перцю і сушеного чебрецю
  • щіпка мускатного горіха
  • 1 ч. л. великої морської солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Для тіста змішайте дріжджі і цукор з 1 склянкою теплої води, залиште на 10 хв. Потім влийте дріжджовий розчин в миску з просіяного борошном, додайте сіль і масло, замістити однорідне тісто. Накрийте і дайте йому постояти 30 хв. при кімнатній температурі. Крок 2

АРАБСКИЕ ВІДКРИТІ ПИРОГИ З & nbsp; М'ЯСОМ

Тим часом приготуйте фарш. У ступці змішайте чебрець і сіль, потовчіть. Додайте інші спеції і ще потовчіть все разом. Крок 3

АРАБСКИЕ ВІДКРИТІ ПИРОГИ З & nbsp; М'ЯСОМ

Очистіть і дрібно наріжте цибулю і помідори. Змішайте баранячий фарш з цибулею, помідорами і спеціями, ретельно перемішайте руками. Крок 4

АРАБСКИЕ ВІДКРИТІ ПИРОГИ З & nbsp; М'ЯСОМ

Розділіть тісто на частини і розкачайте кожну в круг діаметром приблизно 10 см і товщиною 7 мм. Крок 5

АРАБСКИЕ ВІДКРИТІ ПИРОГИ З & nbsp; М'ЯСОМ

На кожне коло покладіть фарш, формуючи з нього корж діаметром 8-9 см і товщиною 5 мм. Щільно притисніть фарш до тесту – у вас залишаться вільні краю. Крок 6

АРАБСКИЕ ВІДКРИТІ ПИРОГИ З & nbsp; М'ЯСОМ

Перекладіть пироги на посипані кукурудзяною крупою листи і випікайте при 180 ° С 15-18 хв. Низ пирога і краю повинні підрум'янитися, а начинка підсохнути. Подавайте гарячими, з йогуртом.

0/5 (0 Reviews)