Алеся Устинова, фуд-блогер і автор кулінарних книг, пропонує варіант дієтичного гамбургера: замість хліба – помідори!
Інгредієнти
- 300 г змішаного фаршу
- 6 невеликих помідорів
- 1 зубчик часнику
- 1 невелика цибулина
- 2 ст. л. рафінованої олії
- свіжозмелений чорний перець
- сіль
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Лук і часник очистити, порубати і подрібнити в м'ясорубці або блендері. У широку миску викласти фарш, додати цибулю і часник, посолити, приправити перцем і добре перемішати, а потім відбити. Розділити на 6 частин і сформувати круглі котлетки діаметром 4-5 см.
На сковороді розігріти масло і обсмажити котлетки на середньому вогні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб підрум'янити. Перекласти на тарілку.
Духовку розігріти до 200 ° С.
Помідори помити і добре обсушити. Розрізати кожен поперек. На нижню частину покласти котлетку, накрити верхньою частиною і скріпити кожен помідор зубочисткою, встромивши її в центр «гамбургера».
У деко з антипригарним покриттям, змащений маслом, перекласти помідори. Запікати 20-25 хвилин.
Готові гамбургери акуратно перекласти на блюдо, вийняти зубочистки, подавати теплими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!