ТОМАТНИЙ ГАМБУРГЕР

Алеся Устинова, фуд-блогер і автор кулінарних книг, пропонує варіант дієтичного гамбургера: замість хліба – помідори!

 ТОМАТНИЙ ГАМБУРГЕР

Інгредієнти

  • 300 г змішаного фаршу
  • 6 невеликих помідорів
  • 1 зубчик часнику
  • 1 невелика цибулина
  • 2 ст. л. рафінованої олії
  • свіжозмелений чорний перець
  • сіль

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Лук і часник очистити, порубати і подрібнити в м'ясорубці або блендері. У широку миску викласти фарш, додати цибулю і часник, посолити, приправити перцем і добре перемішати, а потім відбити. Розділити на 6 частин і сформувати круглі котлетки діаметром 4-5 см.

На сковороді розігріти масло і обсмажити котлетки на середньому вогні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб підрум'янити. Перекласти на тарілку.

Духовку розігріти до 200 ° С.
Помідори помити і добре обсушити. Розрізати кожен поперек. На нижню частину покласти котлетку, накрити верхньою частиною і скріпити кожен помідор зубочисткою, встромивши її в центр «гамбургера».

У деко з антипригарним покриттям, змащений маслом, перекласти помідори. Запікати 20-25 хвилин.
Готові гамбургери акуратно перекласти на блюдо, вийняти зубочистки, подавати теплими.

0/5 (0 Reviews)