& nbsp;
Інгредієнти 1 кг м'ясного фаршу
200 г білого черствого хліба без кірки
1 стакан молока
2 цибулини
4 зубчики часнику
1 пучок кропу
2 лаврові листки
400 г томатів у власному соку
20 помідорів чері
5 ст. л. рослинного масла
сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Лук і часник очистити і подрібнити. Хліб розмочити в молоці. Злегка віджати і додати в фарш разом з половиною подрібненого цибулі та часнику. Посолити за смаком, перемішати. Сформувати з фаршу фрикадельки діаметром 3-4 см. Крок 3
включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити фрикадельки до золотистого кольору, постійно перевертаючи, 5 хв. Перекласти на блюдо. Крок 4
Кріп вимити, обсушити. 2-3 гілочки перев'язати ниткою. Розігріти в чаші мультиварки 3 ст. л. рослинного масла і обсмажити лук і часник. Додати томати у власному соку, пов'язані гілочки кропу і лаврові листочки, посолити, поперчити. Готувати 10 хв. Крок 5
Акуратно видалити з соусу кріп і лаврові листочки. Покласти тефтелі, закрити кришку і готувати 20 хв. Крок 6
Додати помідори черрі і готувати ще 10 хв. Крок 7
Фрикадельки з помідорами готові. Перед подачею посипати страву залишилися подрібненим кропом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!